banner
Gündem

Türkiye’de örnek teşkil edecek proje

100 ÖĞrencİye 100 umre projesİ kurasi çekİldİ aksaray İl müftülüğü ve türkiye diyanet vakfı aksaray Şubesi tarafından aksaray Üniversitesi öğrencileri için 100 öğrenciye umre programı tertip etti. bu uygulamadan faydalanmanın..

Türkiye’de örnek  teşkil edecek proje
banner

100 ÖĞrencİye 100 umre projesİ kurasi çekİldİ aksaray İl müftülüğü ve türkiye diyanet vakfı aksaray Şubesi tarafından aksaray Üniversitesi öğrencileri için 100 öğrenciye umre programı tertip etti. bu uygulamadan faydalanmanın tek kriteri ise “dinim İslam” kitabını okumaktı. 
diyanet İşleri başkanlığının “dinim İslam” adlı temel bilgiler kitabı Ücretsiz aksaray Üniversitesi Öğrencilerine dağıtıldı. Öğrencilere verilen kitapların okunmasını sağlamak amacıyla aksaray İl müftülüğünce kitap içeriğinden hazırlanan test sorularını yeterli düzeyde cevaplayan öğrencilerin başvuruları kabul edildi. aksaray üniversitesi öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği 100 öğrenciye 100 umre projesine başvuran öğrencilerin kazananları kura çekilişiyle belirlendi. kura sonucu kazanan isimler noter işlemleri sonrasında il müftülüğü web sayfasında yayınlanacak. noter sonucunda umreye gitmeye hak kazanan aksaray Üniversitesi öğrencileri 15–22 Şubat 2018 tarihlerinde kutsal toprakları ziyaret edecekler.
aksaray İl müftüsü cemalettin bal programda yaptığı konuşmasında, 100 öğrenciye yarışmasız, sınavsız umre projesinin türkiye genelinde bir ilk olduğunu ve projenin asıl amacının gençliğin dini ve manevi değerlerini uyandırmak olduğunu ifade etti.  müftü bal, bu projeye destek sağlayan aksaraylı hayırseverlere ve projeye katılan tüm öğrencilere teşekkür etti. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası