banner
Siyaset

‘Türkiye’ye boyun eğdiremeyecekler’

ekonomide yaşananlarla ilgili açıklama yapan ak parti aksaray İl başkanı hüseyin altınsoy, son günlerde kurda yaşanan spekülatif dalgalanmayı fırsat bilerek karamsarlık oluşturanlara ve bu yolla türkiye”yi dize getirmeyi çalışanlara karşı..

‘Türkiye’ye boyun eğdiremeyecekler’
banner

ekonomide yaşananlarla ilgili açıklama yapan ak parti aksaray İl başkanı hüseyin altınsoy, son günlerde kurda yaşanan spekülatif dalgalanmayı fırsat bilerek karamsarlık oluşturanlara ve bu yolla türkiye”yi dize getirmeyi çalışanlara karşı net duruş sergileyeceklerini söyledi.
türkiye”ye karşı açılan ekonomik savaşı kazanacaklarını ifade eden altınsoy, cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan liderliğinde tam bağımsız türkiye yolunda yürümeye devam edeceklerini vurguladı.
altınsoy; “İçerde ki ve dışarıda ki tüm işbirlikçilere rağmen türkiye”yi eski karanlık günlerine hapsetmek isteyenlere karşı mücadele etmekten; geleceğe bağımsız, güçlü ve büyük türkiye”yi miras bırakma hedeflerinden vazgeçmeyeceğiz. dimdik ayakta duran cumhurbaşkanımız recep tayyip erdoğan”ın davasında yer almak bizim için şereftir. artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. geride bıraktığımız 19 yılda, ülkemize kazandırılan sayısız proje ile 2023 hedeflerine adım adım ilerledik. 15 temmuz hain darbe girişimine milletimizle birlikte direnerek, ülkemizi hedef alan alçaklara gereken en büyük cevabı verdik. o gün orada silah ve tanklar ile milletimize boyun eğdiremeyen güçler, bugün ise ülkemize açtıkları ekonomik savaş ile boyun eğdirmeye çalışmaktadırlar. Ülkemiz büyüyen ve gelişen ekonomisi ile dünyada hak ettiği yere cumhurbaşkanımız ile birlikte gelirken, bugün karşı karşıya kaldığımız, ekonomik baskıyı ve bize karşı açılan ekonomik savaşı kaybetmeyeceğiz. türkiye; devleti, hükümeti, ordusu ve ekonomisi ile büyümeye devam edecek ve dünyaya gerekli cevabı en iyi şekilde verecektir” dedi.
‘Ülkemİzİn geleceĞİ İçİn her
tÜrlÜ bedelİ Ödemeye raziyiz”

döviz kurlarında yaşanan dalgalanmaların altında yatan önemli bir ayrıntıya da değinen altınsoy, “geçtiğimiz yıl joe biden ‘türkiye”de muhalefeti desteklediğimizi göstermeliyiz” derken kastettiği tam da buydu. umudunu bunu bağlayan muhalefetin ise ‘erdoğan gitsin de ülke batarsa batsın” noktasında söylemlerle bir kez daha ülkesinin karşısında olmayı seçtiğine şahitlik ediyoruz. tüm bu yaşananların tam bağımsızlık uğuruna verilen mücadelenin bir sonucu olduğunu biliyoruz ve buna rağmen ne olursa olsun davamız için, ülkemizin geleceği için her türlü bedeli ödemeye hazırız” diye konuştu. (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası