banner
Esnaf

Ustalardan ‘klima’ uyarısı

  aksaraylı araç klima ustası nurettin bilgen, "6 ayda bir klimalara yağ bakımı ve gaz bakımı yapılması gerekiyor.    aksaraylı araç klima ustası nurettin bilgen, "6 ayda bir klimalara yağ..

Ustalardan  ‘klima’ uyarısı
banner

 
aksaraylı araç klima ustası nurettin bilgen, "6 ayda bir klimalara yağ bakımı ve gaz bakımı yapılması gerekiyor. 
 
aksaraylı araç klima ustası nurettin bilgen, "6 ayda bir klimalara yağ bakımı ve gaz bakımı yapılması gerekiyor. ayrıca polen fitresinin değişmesi gerekiyor" dedi.
bilgen, ”klima özellikle yaz aylarında bize büyük bir konfor sağlarken temizliği ve dezenfeksiyonunun yapılmaması durumunda sağlımızı tehdit edebilir. kış ayları süresince kullanılmayan klima kanallarında rutubet nedeni ile oluşan bakteriler sağlığımızı tehdit etmektedir ve mutlaka temizlenmelidir.” dedi.
bakimi yapilmayan araçlarda koku oluyor
6 ayda bir bakımı yapılmayan araç klimaların polen fitresinde biriken pisliklerin hastalıklara davetiye çıkardığını anlatan bilgen, “havaların ısınması ile vatandaşlar klimaya ilgi duyulmaya başladı.  bakımı yapılmayan klimaların polen fitlerini değişmediği için araçlarda koku oluşuyor ve vatandaşlar bu yüzden bizi müracat ediyor. polen filtresini değiştirip, gaz takviyesi yapıyoruz. değişmeyen bu polen fitrelerin içerisinde oluşan toz ve pislik kanserojen bir madde oluşturuyor. bu nedenlerin olmaması için 6 ayda bir polen fitresi klima gazı, klima yağ bakımı yapılması lazım. bu önemli uyarılar araç sahiplerinin dikkatinedir. polen fitresi toz, ağaç dalları, yaprak gibi şeyler polen fitresinde birikiyor. biriken pislik kanserojen bir madde ve koku oluşturuyor.” diye konuştu. foto-haber: ali furat

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası