banner
Gündem

​Vatanın bekası için hiçbir şeyden tereddüt etmeyiz

mhp aksaray milletvekili ramazan kaşlı 15 temmuz demokrasi ve milli birlik günü kapsamında bir mesaj yayınladı.  mhp aksaray milletvekili ramazan kaşlı 15 temmuz demokrasi ve milli birlik günü kapsamında bir..

​Vatanın bekası için hiçbir şeyden tereddüt etmeyiz
banner

mhp aksaray milletvekili ramazan kaşlı 15 temmuz demokrasi ve milli birlik günü kapsamında bir mesaj yayınladı. 
mhp aksaray milletvekili ramazan kaşlı 15 temmuz demokrasi ve milli birlik günü kapsamında bir mesaj yayınladı. kaşlı mesajında şu ifadelere yer verdi; “aziz milletimiz, milli İradenin zaferi olan 15 temmuz 2016 cuma gecesi milli iradeye sahip çıkmak adına cesurca ve kararlılıkla mücadele etmiş ve canı pahasına hain darbe girişimine karşı koymuştur. genciyle, yaşlısıyla, kadınıyla ve erkeğiyle meydanları dolduran milletimizin eşsiz zaferinin üçüncü yıldönümünde 15 temmuz demokrasi ve milli birlik gününü gururla kutluyoruz.
vatan, istiklal ve istikbal tehlikeye düştüğünde birlik ve beraberliğin nasıl sağlanacağını, nasıl tek yürek olunabileceğini, tüm dünyaya gösteren büyük türk milleti”miz tarih boyunca nice ihanetlere göğüs germiştir. fetö ihanet şebekesinin tertibi olan darbe teşebbüsü de halkımızın 15 temmuz gecesinde gösterdiği kahraman direniş sayesinde emeline ulaşamamış, halkımız bir kez daha kendisine yakışanı yaparak vatanı, bayrağı ve ezanı uğruna canını ve kanını vermekte asla tereddüt göstermemiştir.
bu vesileyle canını hiçe sayarak şehitlik mertebesine ulaşan vatandaşlarımıza allah”tan rahmet diliyor, gazilerimize ve bu kahraman direnişte meydanlarda yer alıp, nöbet tutarak milli iradeye gönülden bağlılığını gösteren aziz milletimize saygı ve şükranlarımı sunuyorum.”dedi. (haber merkezi)
 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası