banner
Spor

Voleybolda ilk devre kapandı

kuzeyboru kazanmaya devam edİyor voleybol misli.com sultanlar ligi”nin 12″nci haftasında kuzeyboru, nilüfer belediyespor”a konuk oldu. bursa cengiz göllü voleybol salonu”nda oynanan müsabakayı kuzeyboru 3-0 kazandı. kuzeyin sultanları mücadelenin üç setini..

Voleybolda ilk devre kapandı
banner

kuzeyboru kazanmaya devam edİyor
voleybol misli.com sultanlar ligi”nin 12″nci haftasında kuzeyboru, nilüfer belediyespor”a konuk oldu.
bursa cengiz göllü voleybol salonu”nda oynanan müsabakayı kuzeyboru 3-0 kazandı. kuzeyin sultanları mücadelenin üç setini de 17-25″lik skorla alarak ilk devrenin son haftasını galibiyetle tamamladı.
karŞilaŞmanin yildizi rykhlİuk
müsabakanın en skorer ismi 19 sayıyla alesia ryhliuk olurken, annie mitchem ise 18 sayıyla takımına katkı sağladı.  nilüfer belediyespor”da ise emily maglıo 8, hümay topaloğlu ise 7 sayıyla takımına destek verdi.
lİgde İlk devre sona erdİ
sultanlar, kazandığı bu karşılaşma ile ligde ilk devreyi 6 galibiyet ve 20 puanla kapattı. kuzeyboru,13″üncü hafta maçını geçtiğimiz günlerde oynamış ve vakıfbank”ı 3-0 mağlup etmişti. foto-haber: Şeyda coŞar
 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası