banner
Siyaset

Yaldır, ‘Gülağaç’ın sorunlarını her platformda dile getireceğim’

Aksaray Milletvekili Turan Yaldır,Gülağaç, Demirci, Gülpınar, Pınarbaşı, Akmezar, Sofular, Bekarlar ve Kızılkaya’da bir takım ziyaretlerde bulundu. Yaldır, TBMM tatile girer girmez vatandaşlarla kucaklaşmak için yollara düştüğünü ve Aksaray’da gidilmedik yer..

Yaldır, ‘Gülağaç’ın sorunlarını her platformda dile getireceğim’
banner

Aksaray Milletvekili Turan Yaldır,Gülağaç, Demirci, Gülpınar, Pınarbaşı, Akmezar, Sofular, Bekarlar ve Kızılkaya’da bir takım ziyaretlerde bulundu.

Yaldır, TBMM tatile girer girmez vatandaşlarla kucaklaşmak için yollara düştüğünü ve Aksaray’da gidilmedik yer sıkılmadık el bırakmamakta kararlı olduğunu söyledi.

Gülağaç’ın 20 yıldır yerinde saydığını ve bir adım öteye gidemediğini bildiren Yaldır, “Bu düzen böyle devam etmemeli, Gülağaçlı hemşehrimiz hakkını almalı. İlçe merkezini, belde ve köylerini gezdiğimiz Gülağaç 20 yıl önce nasılsa şimdi de öyle.20 yıldır bildiğim, geldiğim, gittiğim ve gün boyu gezdiğim Gülağaç maalesef ilçe vasfından çok uzak bir köy görünümünde. Bir ilçe 20 yıldır bir adım öteye gitmez mi? 20 yıldır hiç bir devlet yatırımı almamış Gülağaç, AK Parti’ye verdiği oyun ve desteğin karşılığı olarak hizmet bekliyor. 34 yıllık bir ilçe olan Gülağaç’ın yolları köstebek yuvası, altyapısı yarım yamalak. Onca tarihi ve doğal güzelliğe rağmen yeterli turizm yatırımı almayan sahipsiz Gülağaç. Gün boyu Gülağaç ilçe merkezimiz başta olmak üzere Demirci, Gülpınar, Pınarbaşı, Akmezar, Sofular, Bekarlar ve Kızılkaya’da vatandaşlarımızı dinledik. Bir dokunduk bin ah işittik. Bir yandan ağır ekonomik krizle mücadele eden vatandaşımız diğer yandan yörelerinin sahipsizliği ve hizmet gelmemesinden muzdaripler. Cumhuriyetin yüzüncü yılında hala su sorunu yaşayan Bekarlar köyümüz yada tarla yolu gibi yolları olan ilçemizin bu hali içinde bulunduğumuz çağa yakışmıyor” dedi.

Gülağaç’ın gerçek bir ilçe olması için her platformda yapılması gerekenleri dile getireceğini ifade eden Yaldır şöyle konuştu: “Aksaray Üniversitesine bağlı bölümlerin ilçemizde açılması başta olmak üzere küçük ölçekli organize sanayi yatırımı, turizm yatırımları termal suyun ekonomiye kazandırılması, doğalgaz alt yapısının ilçenin tamamına yayılması gibi acil yapılması gereken bu projeleri 28. dönemde TBMM başta olmak üzere her platformda dile getirip kamuoyu oluşturacak ve bu projelerin takipçisi olacağım.”(Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası