banner
Asayiş

Yangın süsü verilen cinayeti Asayiş Müdürlüğü çözdü

aksaray”da faİlİ meçhul cİnayet aydinlatildi  aksaray”ın ağaçören ilçesinde bir kişinin çıkan yangında ölmesiyle ilgili devam eden soruşturmada iki kişi yakalanarak gözaltına alındı. 29 ocak 2018 tarihinde ağaçarön ilçe merkezinde ikamet..

Yangın süsü verilen cinayeti  Asayiş Müdürlüğü çözdü
banner

aksaray”da faİlİ meçhul cİnayet aydinlatildi 
aksaray”ın ağaçören ilçesinde bir kişinin çıkan yangında ölmesiyle ilgili devam eden soruşturmada iki kişi yakalanarak gözaltına alındı.
29 ocak 2018 tarihinde ağaçarön ilçe merkezinde ikamet eden ahmet salih koçak”ın (55) evinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıkmış ve yangın sırasında içeride bulunan koçak hayatını kaybetmişti.
asayiş Şube müdürlüğü ekiplerinin başlattığı soruşturma kapsamında oluşturulan özel ekip olayın cinayet olduğunu belirledi.
Şahsın önce kesici aletle bıçaklandığını ve sonrada yakılarak vahşice öldürüldüğünü belirleyen ekipler faillerin peşine düştü.
toplanan delillerden yola çıkan ekipler olayın faili olarak tespit ettikleri gökhan b. (26) ve Ömer b.(20) isimli iki kişiyi gözaltına aldı.
emniyette çapraz sorguya alınan şahıslar ifadelerinde ali salih koçak ile alacak aralarında verecek meselesi yüzünden aralarında tartışma çıktığını ve şahsı önce kafasına keserle vurup ardından 14 kez bıçaklayarak öldürdüklerini ve delil bırakmamak için de cesetle ikameti ateşe verdiklerini söyledi.
emniyetteki işlemlerin ardından cinayeti gerçekleştirdiği ileri sürülen gökhan b. ve Ömer b. cinayeti işledikleri aletleri gömdüklerini iddia ettikleri araziye götürülerek yapılacak tahkikatın ardından adliyeye sevk edilecekleri öğrenildi.  foto-haber: erkan altuhtaŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası