banner
Gündem

‘Yaparsa, sadece AK Parti ve Erdoğan yapar’

ak partİ”nİn genç adayi aktaŞ zİyaretlerİ İle ses getİrİyor ak parti milletvekili adayı muhammed aktaş, ak parti grup başkanvekili ve aksaray milletvekili İlknur İnceöz, milletvekili cengiz aydoğdu, milletvekili mustafa serdengeçti,..

‘Yaparsa, sadece AK  Parti ve Erdoğan yapar’
banner

ak partİ”nİn genç adayi aktaŞ zİyaretlerİ İle ses getİrİyor
ak parti milletvekili adayı muhammed aktaş, ak parti grup başkanvekili ve aksaray milletvekili İlknur İnceöz, milletvekili cengiz aydoğdu, milletvekili mustafa serdengeçti, İl başkanı hüseyin altınsoy, gençlik kolları başkanı mehmet emin kılıç, İl genel meclis başkanı muammer tüzün ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte gülağaç ve güzelyurt İlçelerine çıkartma yaptı.
ak heyet ilk olarak gülağaç İlçe belediye başkanı faruk teymen”i ve güzelyurt İlçe belediye başkanı Ünal demircioğlu”nu ziyaret etti. ardından gülağaç ve güzelyurt İlçelerinde sokaksokak, cadde cadde gezen ak heyet, ilçe halkı tarafından sevgi ve coşkuyla karşılandı. ak parti”nin genç milletvekili adayı muhammed aktaş, gezi ve ziyaretlerinde vatandaşlar tarafından adeta kucaklanarak karşılandı. genç ve dinamik olması hasebiyle vatandaşlar tarafından beğeniyle karşılanan muhammed aktaş, küçüklerin gözlerinden, büyüklerinde ellerinden öptü.
esnaf ve vatandaşlarla yakından ilgilenerek 24 haziran seçimi hakkında bilgiler veren ak parti”nin genç ve dinamik milletvekili adayı mahammed aktaş, türkiye”nin bölünmek, parçalanmak istendiğini ve bu yüzden türlü türlü oyunlar oynandığını kaydetti. Özellikle ekonomik olarak saldırıların başladığının altını çizen muhammed aktaş, kurulan oyunları, yapılan saldırı planlarını, türkiye üzerinde gerçekleştirilmek istenen kaos ortamının tamamen ortadan kaldırılması için sayın cumhurbaşkanı recep tayip erdoğan ile 24 haziran seçimlerinden türk milleti”nin desteği ile çıkacaklarını kaydetti.
vatandaşlarla uzun süre muhabbet eden ak parti milletvekili adayı muhammed aktaş, 24 haziran seçiminde destek için söz aldı. türkiye”de yaşanan birçok oyunun farkında olduklarının altını çizen vatandaş ve esnaflar, “16 yıl öncesini de biliyoruz. 16 yıl öncesini de gördük, yaşadık… ama biz 16 yıldır gördüğümüz hizmeti türkiye cumhuriyeti tarihinde kimse görmemiştir. nereden nereye geldiğimizin çok iyi farkındayız. eksiklerimiz, sıkıntılarımız yok mu? elbette var. ama hepsi birer birer çözüme kavuşarak son buluyor. biz sayın cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan ve onun yoldaşlarıyla yola devam edeceğiz. çünkü yaparsa, sadece ak parti yapar, erdoğan yapar, yoldaşları, milletvekilleri yapar” dedi. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası