banner
Gündem

‘Yapılan yatırımlar sağlam temeller üzerine kurulu’

ak parti aksaray İl başkanı hüseyin altınsoy, yeni ekonomi modeliyle ilgili açıklamalarda bulundu. altınsoy, “Ülkemizde yatırımları durduracak, istihdamı azaltacak, üretimi düşürecek, ihracatı engelleyecek hiçbir adımın atılmasına izin vermeyeceğiz” dedi. başkan..

‘Yapılan yatırımlar sağlam temeller üzerine kurulu’
banner

ak parti aksaray İl başkanı hüseyin altınsoy, yeni ekonomi modeliyle ilgili açıklamalarda bulundu. altınsoy, “Ülkemizde yatırımları durduracak, istihdamı azaltacak, üretimi düşürecek, ihracatı engelleyecek hiçbir adımın atılmasına izin vermeyeceğiz” dedi.
başkan altınsoy, ak parti hükümetinin bugüne kadar yaptığı yatırımlarının sağlam temeller üzerine kurulu olduğunu belirterek; ” cumhurbaşkanımız recep tayyip erdoğan”ın açıkladığı yeni ekonomik modeliyle de bu sağlam temeli daha da yukarıları taşıyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.
cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan liderliğindeki türkiye”nin tarih yazdığını söyleyen altınsoy, “bilindiği üzere ‘İhracat yönlü büyüme stratejisini” belirleyen türkiye ekonomisi kur şoklarıyla karşı karşıya kalmıştı. döviz kuru zirve yapmış, ülkemiz ekonomik olarak bazı manipülasyonlara maruz bırakılmıştı. cumhurbaşkanımız, kabine toplantısının ardından döviz kurunun belini kıracak ve emsali görülmemiş finansal alternatifler, ekonomik tedbirlere yönelik tarihi bir hamleyi kamuoyuna duyurduğu esnada dövizde eşi benzeri görülmemiş çöküşler yaşanmıştı. cumhurbaşkanımızın bu hamlesi dünya ekonomilerinde benzersiz araçlar olarak dikkat çekti. Öyle ki finans merkezleri bu hamleleri hayretle takip etti. türkiye”ye özgü yeni uygulamaların uzun vadede döviz sorununun ortadan kaldıracağına inancımız tamdır. yüksek faiz-düşük kur politikasının kesin olarak tarihe karışmasıyla beraber de dış etken şoklara karşı artacak ekonomik kırılganlık da artık gündemimizde olmayacak. yeni finansal alternatifler ve ekonomik tedbirlerle iş dünyasının normal süreçlerine ve normal seyre dönmesi açısından son derece önemli bir alan açılmış olacak. alınan bu kararların halkımıza ve iş dünyamıza hayırlı olmasını diliyorum. kararların ülkemizin üretim gücünün artırılmasına önemli katkı sağlayacağından kimsenin şüphesi olmasın” ifadelerini kullandı. (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası