banner
Eğitim

‘YAŞAM KALİTESİ VE EGZERSİZ’ KONULU SÖYLEŞİ

programa”yaşam kalitesi ve egzersiz” konulu konferansla gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi olan erdal zorba katıldı aksaray Üniversitesinin spor, sağlık, ihtisasma çalışmaları kapsamında, spor bilimleri fakültesinin organizasyonunda gerçekleşen spor sağlık söyleşilerinin ilki..

‘YAŞAM KALİTESİ VE EGZERSİZ’ KONULU SÖYLEŞİ
banner

programa”yaşam kalitesi ve egzersiz” konulu konferansla gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi olan erdal zorba katıldı aksaray Üniversitesinin spor, sağlık, ihtisasma çalışmaları kapsamında, spor bilimleri fakültesinin organizasyonunda gerçekleşen spor sağlık söyleşilerinin ilki gerçekleşti. programa”yaşam kalitesi ve egzersiz” konulu konferansla gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi olan erdal zorba katıldı.
program saygı duruşu ve İstiklal marşı ile başladı. açılış konuşmasını yapan fakülte dekanı prof.dr. hüseyin Ünlü, günlük yaşantımızda egzersiz ve fiziksel aktivitenin önemine değinerek, bu tip organizasyonların devam edeceğini belirtti.
konuşmacı prof.dr. erdal zorba ise, yaşam kalitesi ve egzersizin önemine dikkat çekerek, türk toplumunun uluslararası yaşam kalitesi standartlarına ulaşmada egzersizin ve fiziksel aktivitenin önemine vurgu yaparak, spor ve sağlık alanında izlenebilecek yol haritası hakkında bilgi verdi.
zorba”ya programa katılımından dolayı çeşitli hediye takdimlerinden sonra program sona erdi. 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası