banner
Spor

​YAZ SPOR OKULLARI AÇILIYOR

spor kültürünün oluşmasına katkı sağlamak ve gençlerimizi spora yönlendirmek amacıyla il merkezi ve ilçelerimizde her yıl düzenlenen il spor merkezlerimiz için kayıtlar  başladı.  spor kültürünün oluşmasına katkı sağlamak ve gençlerimizi..

​YAZ SPOR OKULLARI AÇILIYOR
banner

spor kültürünün oluşmasına katkı sağlamak ve gençlerimizi spora yönlendirmek amacıyla il merkezi ve ilçelerimizde her yıl düzenlenen il spor merkezlerimiz için kayıtlar  başladı. 
spor kültürünün oluşmasına katkı sağlamak ve gençlerimizi spora yönlendirmek amacıyla il merkezi ve ilçelerimizde her yıl düzenlenen il spor merkezlerimiz için kayıtlar  başladı. aksaray gençlikspor İl müdürlüğü tarafından spor merkezleri ile engelliler İl spor merkezlerine kayıtlar başladı. İl müdürlüğü bünyesinde bu yılda 05-18 yaş arası çocuklarımıza ve gençlere atletizm, basketbol, bedensel engelliler, boks, badminton, cimnastik, futbol, okçuluk, satranç, wushu, hentbol, eskrim, işitme engelliler, güreş, görme engelliler, kick boks, karate, masa tenisi, özel sporcular, judo, teakwondo, yüzme, tenis ve voleybol olmak üzere birçok farklı spor branşında ücretsiz kurs verilecektir. İl spor merkezlerimize kayıt yaptırmak isteyen gençler, kayıt formunu İl müdürlüğü http://aksaray.gsb.gov.tr/web adresi okul sporları-gerekli belgeler bölümünden alarak nüfus cüzdanı fotokopisi ve kayıt formu ile gelerek kayıtlarını yaptırabileceklerdir. (haber merkezi )
 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası