banner
Gündem

​Yazgı, Ak heyetle esnafları ziyaret etti

aksaray belediye başkanı haluk Şahin, ak parti heyetiyle birlikte çarşı merkezindeki esnafları ziyaret ederek, istek ve taleplerini dinledi. aksaray belediye başkanı haluk Şahin, ak parti heyetiyle birlikte çarşı merkezindeki esnafları..

​Yazgı, Ak heyetle esnafları ziyaret etti
banner

aksaray belediye başkanı haluk Şahin, ak parti heyetiyle birlikte çarşı merkezindeki esnafları ziyaret ederek, istek ve taleplerini dinledi.
aksaray belediye başkanı haluk Şahin, ak parti heyetiyle birlikte çarşı merkezindeki esnafları ziyaret ederek, istek ve taleplerini dinledi.
esnaf ziyaretine ak parti grup başkanvekili ve aksaray milletvekili İlknur İnceöz, ak parti aksaray milletvekili cengiz aydoğdu ve mustafa serdengeçti, ak parti aksaray miletvekili adayı muhammet aktaş, İl başkanı hüseyin altınsoy, merkez İlçe başkanı hamza aktürk, gençlik kolları başkanım mehmet emin kılıç ile partililer katıldı.
ziyaret sırasında ilgiyle karşılanan başkan yazgı ve ak parti heyeti, esnaflarla hasbıhal edip karşılıklı görüş alış verişinde bulundu. milletvekilleri İlknur İnceöz, mustafa serdengeçti ve cengiz aydoğdu, hükümet nezdinde aksaray”a ve vatandaşlara hizmet konusunda ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini ifade ederek ak parti milletvekili adayı muhammet aktaş tanıtıldı.
belediye başkanı haluk Şahin yazgı ise amaçlarının aksaray”ı bir marka şehir haline getirmek olduğunu söyledi. başkan yazgı, “bizim ortak amacımız, sayın vekillerimizin de destekleriyle şehrimizi marka şehir haline getirmektir. bunun içinde gece gündüz faaliyetlerimize devam ediyoruz. hep birlikte aksaray”ımızı marka şehir yapacağız” dedi.
milletvekilleri, başkan yazgı ve beraberindeki ak parti heyeti, ziyaret ettikleri tüm esnaflara kazançlarının hayırlı ve bereketli olması dileğinde bulundu. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası