banner
Gündem

Yüksel güven tazeledi

ortaköy Şoförler ve otomobilciler odasında seçim yapıldı. ortaköy Şoförler ve otomobilciler odasında seçim yapıldı.odanın sanayi sitesi içerisindeki merkezinde gümrük ve ticaret bakanlığı temsilcilerinin gözetiminde gerçekleştirilen seçime ak parti İlçe başkanı..

Yüksel güven tazeledi
banner

ortaköy Şoförler ve otomobilciler odasında seçim yapıldı.

ortaköy Şoförler ve otomobilciler odasında seçim yapıldı.odanın sanayi sitesi içerisindeki merkezinde gümrük ve ticaret bakanlığı temsilcilerinin gözetiminde gerçekleştirilen seçime ak parti İlçe başkanı ali rıza Özdemir ,aksaray esnaf ve sanatkarlar odaları birliği başkanı doğan ceylan, başkan vekili veysel Öztürk ve genel sekreter sait tan ile birlikte ortaköy esnaf ve sanatkarlar odası başkanı harun solak,marangozlar ve madeni sanatkarlar odası başkanı hicabi sağlam ve ortaköy ve köylerindeki üyeler katıldı. tek aday olarak seçime giren ahmet yüksel 36 yıldır sürdürdüğü oda başkanlığı görevini 4 yıl daha sürdürerek 40″a tamamlamış olacak. ahmet yüksel kesintisiz olarak görev yapan oda başkanları sıralamasında türkiye”de ilk beşe giriyor.(haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası