banner
Gündem

Ziraat Odasından ABD’nin Kudüs kararına sert tepki

abd”nin kudüs”ü İsrail”in başkenti olarak tanımaya hazırlanması tüm dünyada tepkiye neden olurken, türkiye”den de tepkiler yükseliyor. abd”nin kudüs”ü İsrail”in başkenti olarak tanımaya hazırlanması tüm dünyada tepkiye neden olurken, türkiye”den de..

Ziraat Odasından ABD’nin  Kudüs kararına sert tepki
banner

abd”nin kudüs”ü İsrail”in başkenti olarak tanımaya hazırlanması tüm dünyada tepkiye neden olurken, türkiye”den de tepkiler yükseliyor.
abd”nin kudüs”ü İsrail”in başkenti olarak tanımaya hazırlanması tüm dünyada tepkiye neden olurken, türkiye”den de tepkiler yükseliyor.
aksaray ziraat odası başkanı emin koçak, böyle bir şeyin söz konusu dahi olamayacağına dikkat çekerek, bunu gündeme getirenlerin bir an evvel bu yanlıştan dönmeleri gerektiğini söyledi. cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan”ın, "kudüs her zaman müslümanların kırmızı çizgisi olarak tanımladığını ve bu şekilde de kalmaya devam edeceğini belirten başkan koçak, kudüs”ün gerçekte içerisinde yahudilerin olduğu gibi, filistinlilerin de yaşadığı ve dünya müslümanları tarafından kutsal kabul edilen mukaddes bir belde olduğunu söyledi. başkan koçak, böyle bir şey olamayacağını belirterek, “cumhurbaşkanımız sayın recep tayyip erdoğan”ın da dediği gibi, böyle bir adım atılamaz. kudüs”ün İsrail”in başkenti olduğu iddiası da birleşmiş milletler (bm) tarafından hiçbir zaman kabul edilmemiştir. bugün dünyanın hiçbir ülkesi kudüs”ü İsrail”in başkenti olarak tanımamaktadır. biz ne olursa olsun, kim ne derse desin, hükümetimizin, devletimizin, milletimizin yanında olacağız. ne gerekiyorsa, nasıl gerekiyorsa, gerekirse canımız pahasına da olsa yapmaya her daim hazırız” dedi. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası