banner
13

120 milyonluk heyecan

milli piyango yılbaşı özel çekilişine sayılı günler kala aksaray”da hayallerinin peşinden koşanlar, bilet almak için bayilerin önünde yoğunluk oluşturdu. milli piyango tarihinin en yüksek ikramiyesi olan 120 milyon liranın sahibini..

120 milyonluk heyecan
banner

milli piyango yılbaşı özel çekilişine sayılı günler kala aksaray”da hayallerinin peşinden koşanlar, bilet almak için bayilerin önünde yoğunluk oluşturdu.
milli piyango tarihinin en yüksek ikramiyesi olan 120 milyon liranın sahibini bulacağı milli piyango özel yılbaşı çekilişine sayılı günler kala, aksaray”da talih kuşunu arayanlar hayallerine ulaşmak için bayilerin yolunu tuttu. bayilerde çeyrek bilet 30, yarım bilet 60, tam bilet de 120 liradan satıldı. en çok satışı yapılan ise çeyrek bilet oldu. zincirli mahallesi”ndeki milli piyango bayisi Şinasi terzioğlu "yeni yıl için 1 bilet alan da var, 19 bilet alan da. Şu anda şehrimizde yılbaşı biletlerine yoğun bir talep var" dedi.
bilet almak için bayi önünde kuyruğa giren 45 yaşındaki ali altundağ, “büyük ikramiyenin 120 milyon lira olması sebebi ile 2 tane çeyrek bilet aldım. Şansımı denemek istedim. bir umut çıkar diye yeni yıl biletini erkenden aldım. büyük ikramiye çıkarsa aksaray”da hayırlı işler yapıp, büyük bir işletme kurup birçok kişiye iş imkânı sunmayı hayal ediyorum ”diye konuştu. foto-haber: ali furat

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası