banner
Gündem

‘24 Haziran sadece ülkemizi değil dünyayı ilgilendiriyor’

  yazgi: “24 hazİran, tÜrkİye Üzerİnde oynanan oyunlara ‘dur” demenİn en İyİ yolu”   ak parti grup başkanvekili ve milletvekili adayı İlknur İnceöz, belediye başkanı haluk Şahin yazgı, belediye meclis..

‘24 Haziran sadece ülkemizi  değil dünyayı ilgilendiriyor’
banner

 
yazgi: “24 hazİran, tÜrkİye Üzerİnde oynanan oyunlara ‘dur” demenİn en İyİ yolu”  
ak parti grup başkanvekili ve milletvekili adayı İlknur İnceöz, belediye başkanı haluk Şahin yazgı, belediye meclis üyeleri ve parti teşkilat üyeleri seçim çalışmalarını kent merkezinde sürdürdü. eskiden yimpaş caddesi olarak bilinen ve yeni adı Şemsiyeli sokak olarak anılan kurtuluş caddesinde esnafları ziyaret eden ak heyet, son olarak ptt caddesinde esnafları ederek bereketli ve bol kazançlar diledi.  
ak parti teşkilatı, 24 haziran cumhurbaşkanlığı ve 27″nci dönem milletvekili seçimleri için hep birlikte ziyaretlerini sürdürüyor. aksaray”ın her mahallesini her sokağını adım adım gezen ak heyet, hacı hasanlı mahallesi kurtuluş caddesinde esnafları ziyaret ettiler.
ziyaret esnasında karşılaştıkları vatandaşlarla sohbet eden belediye başkanı haluk Şahin yazgı, 24 haziran”da yapılacak cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinin sadece türkiye”yi değil, dünyayı ilgilendirdiğini söyledi.
24 haziran seçimlerinin türkiye üzerinde oynanan oyunlara ‘dur” demenin en iyi yolu olduğunu dile getiren başkan yazgı, “türkiye”nin ilk başkanını seçeceği 24 haziran pazar akşamına kadar çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek” dedi. yazgı, köy, mahalle ve esnaf ziyaretlerinin son güne kadar süreceğini, kentte sıkılmadık el ve girilmedik gönül bırakmayacaklarını ifade etti.
24 haziran seçimlerinin, bireylerin seçimi değil, bir milletin kaderinin seçimi olduğunu söyleyen ak parti grup başkanvekili İlknur İnceöz, “hedefimiz 24 haziran”da en yüksek oyu almaktır. aksaray her zaman ak parti”ye oy verdi, destekledi, sahip çıktı. ak parti de aksaray”ımıza sahip çıktı. biz bu seçimlerde de hemşerilerimize inanıyor güveniyoruz” ifadelerini kullandı. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası