banner
Gündem

Aksaray il oluşu fidan dikimi ile kutlandı

aksaray”ın il oluşunun 32″nci yılı kutlamaları kapsamında yeşil doğa derneği tarafından program düzenlendi. program aksaray valiliği, aksaray belediyesi, orman İşletme müdürlüğü, kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarının (stk)..

Aksaray il oluşu fidan dikimi ile kutlandı
banner

aksaray”ın il oluşunun 32″nci yılı kutlamaları kapsamında yeşil doğa derneği tarafından program düzenlendi. program aksaray valiliği, aksaray belediyesi, orman İşletme müdürlüğü, kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarının (stk) desteğinde gerçekleşti.
Öğrenciler ve vatandaşların katılımı ile 32 bin fidanın toprakla buluşturulması etkinliği öğrencilerin resim sergisi ile başladı. zafer mahallesi orman işletme üstü ağaçlandırma sahasında düzenlenen fidan dikim etkinliğine aksaray vali yardımcısı mustafa duruk, belediye başkanı evren dinçer, orman İşletme müdürü abidder yurtman, yeşil doğa derneği başkanı abdulkadir ay ile sendika ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
aksaray vali yardımcısı mustafa duruk burada yaptığı konuşmasında;”aksaray”ın 32″nci il oluşunun vesilesiyle ağaç dikme programına belediye başkanımızla beraber eşlik ettik. bu hafta da şehircilik haftası münasebetiyle hem aksaray”ımızın 32″nci yılı hem de şehircilik haftasında ilimizi yeşillendirmeye devam ediyoruz. bizim için artık iklimi tüm vatandaşlarımız için iyi noktalarına gelmesi ağaçlandırmayla ve çevremizi temiz tutmayla olacak. biz de bu kapsamda elimizden geldiğince, yaşadığımız illerde, çevremizde ağaç dikmeye özen gösteriyoruz. valimizin de bu noktada hassasiyeti var ilimiz mutlaka şu ana kadar dikilen ağaç kadar, ağaç dikilmesi düşüncesiyle kendisi de katkılar sunuyor” diye konuştu. foto-haber: erkan altuntaŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası