banner
Gündem

Aksaray’da farkındalık için yürüdüler

aksaray”da 3 aralık dünya engelliler günü dolayısıyla farkındalık yürüyüşü gerçekleştirildi.15 temmuz milli İrade meydanında düzenlenen törene; vali hamza aydoğdu, belediye başkanı dr. evren dinçer,  engelliler derneği aksaray Şube başkanı bekir..

Aksaray’da farkındalık için yürüdüler
banner

aksaray”da 3 aralık dünya engelliler günü dolayısıyla farkındalık yürüyüşü gerçekleştirildi.15 temmuz milli İrade meydanında düzenlenen törene; vali hamza aydoğdu, belediye başkanı dr. evren dinçer,  engelliler derneği aksaray Şube başkanı bekir kaya, daire müdürleri, özel eğitim ve rehabilitasyon okullarının yöneticileri, çok sayıda engelli ve engellilere destek veren vatandaşlar katıldı.
engelliler gününde farkındalık için aksaray müftüsü hasan hüseyin güller ile milli eğitim müdürü hacı Ömer kartal, sağlık müdürü kerim yeşildal tekerlekli sandalyeye bindi. vali hamza aydoğdu ile belediye başkanı dr. evren dinçer”de ses geçirmeyen kulaklık takarak meydandan piri mehmet paşa çarşındaki engelli koordinasyon merkezine kadar tekerlekli sandalyeleri sürdü.
yürüyüş sonrası açıklama yapan vali hamza aydoğdu, “farkındalık için bugün yürüyüş gerçekleştirdik. gerçekten çok güzel bir etkinlik oldu. taktığımız kulaklıklar sayesinde duymanın ne kadar önemli olduğunu gördük. tekerlekli sandalyede oturan daire müdürlerimiz ise yürümenin önemini ve değerini anladılar” dedi.
‘her zaman engellİlerİmİzİn yanindayiz”
belediye başkanı dr. evren dinçer ise; ” 3 aralık farkındalık günü. bizde belediye olarak farkındalığı daha belirginleştirmek için engelli derneklerimiz ve aksaray engelli koordinasyon merkezimizle beraber yürüyüş gerçekleştirdik. biz yılda 1 gün değil yılın her günü onlarla birlikteyiz. onların her zaman yanlarında olmaya çalışıyoruz. belediye olarak her zaman engellilerimizin yanındayız. onlara hayatı kolaylaştırmak için elimizden gelen çabayı sarf edeceğiz. farkındalık gününü kutluyorum” diye konuştu. foto-haber: erkan altuntaŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası