banner
Gündem

​Aksaray’da Ramazan bereketli başladı

manevi duyguların doruğa çıktığı ramazan ayı esnafın yüzünü güldürüyor.  manevi duyguların doruğa çıktığı ramazan ayı esnafın yüzünü güldürüyor. birçok kentte olduğu gibi aksaray kapalı çarşı”da da hareketlilik arttı. sıcağa rağmen..

​Aksaray’da Ramazan bereketli başladı
banner

manevi duyguların doruğa çıktığı ramazan ayı esnafın yüzünü güldürüyor. 
manevi duyguların doruğa çıktığı ramazan ayı esnafın yüzünü güldürüyor. birçok kentte olduğu gibi aksaray kapalı çarşı”da da hareketlilik arttı. sıcağa rağmen ramazanın ilk gününde alışveriş bereketi yaşandı. Özellikle kadınların akın ettiği çarşıda en çok gıda ürünleri ilgi gördü. yaşanan hareketlikten memnun olan esnaf, oruçlu oldukları için zorlandıklarını ancak işlerin iyi olmasından dolayı teselli bulduklarını söylediler. bir diğer ilgi odağı ise tatlıcılar oldu. kadayıf, baklava ve halk tatlı ile iftar sofralarını süsleyen vatandaşların ilgisi tatlıcıların da yüzünü güldürdü. en çok ise hurma ilgi gördü. on bir ayın sultanı ramazan ayında iftar ve sahur alışverişi yapan vatandaşlar kapalıçarşı”da yoğunluk oluşturdu. İki yıl öncesine göre daha fazla yoğunluk yaşadığını belirten esnafların da yüzü güldü.

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası