banner
Esnaf

​AKSARAY’DA RAMAZANDA TATLI YENİYOR, TATLI KONUŞULUYOR

fatih kalitesini konuşturuyor tatlı ve tahinlide kuyruk oluyor aksaray”da ramazan ayı ile birlikte tatlı satışlarında artış gözleniyor. Özellikle akşam saatlerinde pide kuyruğuna alışkın olduğumuz aksaray”da tatlı ve tahinli kuyruğu da..

​AKSARAY’DA RAMAZANDA TATLI YENİYOR, TATLI KONUŞULUYOR
banner

fatih kalitesini konuşturuyor
tatlı ve tahinlide kuyruk oluyor
aksaray”da ramazan ayı ile birlikte tatlı satışlarında artış gözleniyor. Özellikle akşam saatlerinde pide kuyruğuna alışkın olduğumuz aksaray”da tatlı ve tahinli kuyruğu da yaşanıyor. her ne kadar güllacın adı ramazan geceleri ile birlikte anılsa da tatlılar arasında en fazla ilgiyi her zaman olduğu gibi baklava ve kadayıf görüyor.
aksaray halkının tatlı ihtiyaçlarını karşılama noktasında sunduğu kaliteli hizmet ile tercih listelerinin başında yer alan fatih sabri pastanesi, ramazan”a özel birbirinden farklı tatlı çeşitleri ile hizmet veriyor. 
pastane yetkilisi Şinasi güneş; tatlı satışlarından son derece memnun olduklarını dile getirirken, bakla ve kadayıf tatlıların zirvede olduğunu aktardı. ramazan ayına özel 3-4 çeşit güllaç tatlısı da ürettiklerini ifade eden güneş, güllaç talebinin de iyi olduğunu aktardı.
güneş;  ramazanda uzun oruç süresi boyunca kan şekeri düşen vatandaşın iftar saatine yakın pastanelerde kuyruk oluşturduğunu söyledi. yaş pasta türü tatlıların satışında düşüş olduğunu kaydeden güneş, “güllaç, kadayıf, baklava gibi tatlı satışlarında önemli bir artış var. İş ortamında harcanan enerji ile birlikte gün boyu aç kalan bünyede, kan şekeri düşüyor. vatandaşımız da bu ihtiyacı karşılamak üzere pastaneler akın ediyor” dedi.
aksaray”da iftar daveti geleneğinin de sürdürüldüğünü kaydeden güneş, “aksaraylılar misafirliği de ve misafir ağırlamayı da çok seviyor. misafirliğe gidilirken de ilk akla gelen hediye tatlı oluyor. büyük özenle hazırlanan iftar sofralarının da baş tacını tatlılar oluşturuyor. hal böyle olunca tatlıyı çok seven ve her konuda işi tatlı ile çözen aksaraylılar akşam saatlerinde pide kuyruğu gibi tatlı ve tahinli  kuyruğuna da giriyor. bizde bu talebi karşılamak için özveri ile çalışıyoruz.” diye konuştu. foto-haber: ali furat

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası