banner
Siyaset

Altınpınar Merkez İlçe Başkanlığına adaylığını açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi Aksaray Kadın Kolları İl Başkanı Sibel Altınpınar Merkez İlçe Başkanlığına adaylığını açıkladı.  Altınpınar 3 Eylül saat 12.00’de Kültür Merkezinde yapılacak olan kongreye tüm partilileri davet etti. Altınpınar..

Altınpınar Merkez İlçe Başkanlığına adaylığını açıkladı
banner

Cumhuriyet Halk Partisi Aksaray Kadın Kolları İl Başkanı Sibel Altınpınar Merkez İlçe Başkanlığına adaylığını açıkladı.  Altınpınar 3 Eylül saat 12.00’de Kültür Merkezinde yapılacak olan kongreye tüm partilileri davet etti.

Altınpınar yaptığı açıklamada: “Cumhuriyetin kurucu, toplumsal ve yerel sorunlara duyarlı demokratik bir siyasi parti örgütlenmesine katkı sağlamak değerleri ışığında; katılımcı, eşitlikçi amacıyla CHP Aksaray Merkez ilçe başkanlığına aday olduğumu açıklıyorum. Yaklaşık 4 yıldır partimizin İl Kadın Kolları Başkanlığı görevini yol arkadaşlarımla birlikte yürütmekteyim. Bu süreçte  benimle birlikte yol yürüyen, özveri ile çalışan yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Çalışma arkadaşlarımızla yapmış olduğumuz değerlendirmeler neticesinde Partimizin başka bir kademesinde görev almak için yola çıkıyoruz. Böylesi karanlık bir ortamda partili büyüklerimizle birlikte, onların bilgi ve birikimlerinden yararlanarak büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde ilimiz ve ülkemiz için bıkmadan, usanmadan çalışacağız. Ülkemizin içinde bulunduğu bu kötü gidişe dur demek için canla başla çalışıp  umudu  birlikte büyüteceğiz. Onurlu ve bir o kadar da zor bir yola çıktığımın bilincindeyim. Çıkmış olduğumuz bu yolun zorluklarının farkındayım ve bunu sizlerle birlikte aşacağımızın inancındayım. Bizler cesaretimizi Atatürk’ten, gücümüzü örgütten alarak laik, demokratik cumhuriyetimizin teminatı olan partimizin bayrağını yılmadan, inatla, onur ve gururla taşıyacağız. Desteğini her daim gördüğüm Cumhuriyet Halk Partisi değerli üyelerine teşekkür ediyorum” dedi. (Haber Bülteni)

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası