banner
Siyaset

Altınsoy, partisinin 19.yılına ilişkin açıklamalarda bulundu

ak parti aksaray İl başkanı hüseyin altınsoy, ak parti”nin iktidara gelişinin 19. yılına ilişkin açıklamalarda bulundu. ak partinin 19 yıldır girdiği her seçimde aksaray özelinde bütün rakiplerine fark attığına dikkat..

Altınsoy, partisinin 19.yılına ilişkin açıklamalarda bulundu
banner

ak parti aksaray İl başkanı hüseyin altınsoy, ak parti”nin iktidara gelişinin 19. yılına ilişkin açıklamalarda bulundu.
ak partinin 19 yıldır girdiği her seçimde aksaray özelinde bütün rakiplerine fark attığına dikkat çekerek, “türkiye ve aksaray”da birinci parti olmamamızı sağlayan halkımıza, hemşerilerimize bir kez daha şükranlarımızı iletiyoruz. 3 kasım 2002″den buyana girdiğimiz 10 seçimde de aksaray özelinde bütün rakiplerimize fark atan bir partinin İl başkanı olarak son zamanlarda anket adı altında yapılan siyaset mühendisliği çalışmalarını hayretle izliyoruz. aksaray”da ak parti”ye duyulan sevgi ve teveccühü anlayamayacak olup, kendi masa başı anketlerini kamuoyuna servis ediyor olmaları bizleri şaşırtmamıştır.24 haziran 2018 genel seçimlerinde cumhurbaşkanımız recep tayyip erdoğan”a yüzde 76, partimize ise yüzde 55 ile destek olan aksaray halkının, bu tarz manipülasyonlara kanmayacağını ve cumhurbaşkanımıza ve partimize desteğinin devam edeceği aşikârdır. 19 yıldır iktidar açlığı olan muhalefetinin son zamanlarda yapılan algılarla kendini darı ambarında sanması siyaset bilmezliklerini göz önüne sermiştir” dedi.
İl başkanı altınsoy, genel merkez yerel yönetimler başkanlığının her üç ayda bir yaptığı kamuoyu araştırmalarında aksaray halkının belediye başkanlarından memnuniyet oranının yüzde 69,2 seviyelerinde olduğunu söyledi. altınsoy, ” belediye başkanımızın bir daha aday olması durumunda oy vereceğini söyleyenlerin oranı yüzde 59,4″tür. 2019 yerel seçimlerinde zillet ittifakı olarak bile ak parti”nin oyunun yarısını dahi alamayanların, belediye başkanımızdan memnun olmaları beklenemez. çünkü belediye başkanımız dr. evren dinçer seçildiği günden buyana özverili, gayretli ve gönüllere dokunan çalışmalarıyla büyük başarı elde etmiş olup, milletimizin gönlünde yer bulmuştur. bizler ak parti aksaray ailesi olarak, toplumu yönlendirmek ve yanıltmak amacıyla yapılan, siyaset mühendislerinin masa başı anketlerini görmezden gelip gece gündüz demeden bu şehir için çalışmaya, hemşerilerimize hizmet etmeye, milletimizin gönlüne girmeye devam edeceğiz” diye konuştu. (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası