banner
Gündem

Anlamlı ziyaretler

yeŞİm pekmez Şehİt aİlelerİ ve evde bakim hİzmetİ alan aİlelerİ zİyaret ettİ vali aykut pekmezin eşi yeşim pekmez beraberinde adli yargı adalet komisyonu başkanı seyfullah sarıgül”ün eşi semiha sarıgül, aile..

Anlamlı ziyaretler
banner

yeŞİm pekmez Şehİt aİlelerİ ve evde bakim hİzmetİ alan aİlelerİ zİyaret ettİ vali aykut pekmezin eşi yeşim pekmez beraberinde adli yargı adalet komisyonu başkanı seyfullah sarıgül”ün eşi semiha sarıgül, aile ve sosyal politikalar İl müdürü İsrafil aktürk ve sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı müdürü Şenol mutlu ile birlikte Şehit aileleri ve evde bakım hizmeti alan aileleri ziyaret ettiler. yeşim pekmez ve beraberindekiler İlk olarak 1981 yılında Şırnak cizre”de terör örgütü ile girilen çatışmada şehit olan j.er kenan kurtarır”ın ailesini ziyaret etti. yeşim pekmez hanımefendi ve beraberindekileri Şehit”in abisi mustafa kurtarır, eşi ve çocukları karşıladı. Şehit “in abisi kurtarır ile görüşerek bir süre sohbet ettikten sonra 1994 yılında siirt”in eruh İlçesinde terör örgütü ile girilen çatışmada şehit düşen j.onb. Şammas aytaç”ın kız kardeşi nurhan hanımı ziyaret ettiler. Şehit yakınlarının şehitlerden kendilerine emanet olduğunu belirten yeşim pekmez hanımefendi, onların varsa sorunlarının çözümü için gayret gösterdiklerini söyledi. yeşim pekmez ve beraberindekiler daha sonra 2 engelli çocuğuna bakan fadimana asalı ziyaret ettiler. fadimana asal, eşiyle ayrı olduğunu, çocuklarına baktığı için çalışamadığını ve 2 çocuğuna da kendisinin baktığını belirterek yaklaşık 9 yıldır evde bakım hizmetinden yararlandıklarını belirtti. yeşim pekmez hanımefendi ve beraberindekiler daha sonra yine evde bakım hizmeti alan sevengül İşkolu ziyaret ettiler. eşinin engelli olduğunu söyleyen İşkol, toplam 5 çocuğunun olduğunu bunlardan 3 tanesinin halen okula gittiğini belirtti. İşkol geçimlerini 2022 sayılı yasadan aldıkları 3 aylık maaş ve büyük oğlunun asgari ücret ile çalışması ile sağladıklarını söyledi. yeşim pekmez hanımefendi; “devletimiz ve milletimiz olarak şehit yakınlarımız, gazilerimiz ve yardıma muhtaç bütün vatandaşların yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyoruz” dedi.  ziyaretlerden duydukları memnuniyeti belirten aileler, kendileri ile yakından ilgilenen yeşim pekmez ve beraberindekilere teşekkür ettiler. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası