banner
Eğitim

ASÜ büyümeyi sürdürüyor

4 okula 7 yenİ bÖlÜm ve program açilmasi onaylandi aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, dört okula yedi yeni bölüm ve program açılmasına dair tekliflerinin, yÖk tarafından kabul..

ASÜ büyümeyi sürdürüyor
banner

4 okula 7 yenİ bÖlÜm ve program açilmasi onaylandi

aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, dört okula yedi yeni bölüm ve program açılmasına dair tekliflerinin, yÖk tarafından kabul edildiğini söyledi.
eğitim fakültesi”ne Özel eğitim bölümü”nün kurulduğunu ve öğrenci alımının onaylandığını ileten Şahin, engellilerin her anlamda hayatını kolaylaştırmak için gerekli olan insan kaynaklarının bu bölümde yetiştirileceğini vurguladı. sağlık alanındaki büyümenin de devam ettiğini belirten Şahin, bu kapsamda sağlık hizmetleri meslek yüksekokulu”na kurulan optisyenlik programının öğrenci alabilecek noktaya geldiğini kaydetti. teknik bilimler meslek yüksekokulu”na dört yeni programın kurulduğunu ve öğrencileri alıp eğitim-öğretime başlayacağını anlatan asÜ rektörü, bu programların, alternatif enerji kaynakları, çevre koruma teknolojileri, peyzaj ve süs bitkileri ile gaz ve tesisat teknolojileri olduğunu belirtti. asÜ”nün yeni okullarından eskil meslek yüksekokulu için lojistik programının da kabul edildiği kaydeden Şahin, “her zaman söylediğimiz gibi, biz hayatta karşılığı olan adımlar atarak büyümeye çalışıyoruz” dedi.
Şahin, açıklamasını şu şekilde tamamladı: “yeni bölüm ve programların kurulmasına dair yapılan çalışmalarda emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.” (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası