banner
Eğitim

ASÜ’de bahar şenlikleri tamamlandı

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Bahar Şenlikleri spordan müziğe, resimden şiire, mesleki gösterilerden sinemaya kadar geniş bir yelpazede binlerce öğrencinin katılımıyla gerçekleştirildi. 31 Mayıs’ta başlayan etkinlikler, Eğitim Fakültesi’nin “Çocuk Şarkıları Konseri,” ASÜ..

ASÜ’de bahar şenlikleri tamamlandı
banner

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Bahar Şenlikleri spordan müziğe, resimden şiire, mesleki gösterilerden sinemaya kadar geniş bir yelpazede binlerce öğrencinin katılımıyla gerçekleştirildi.

31 Mayıs’ta başlayan etkinlikler, Eğitim Fakültesi’nin “Çocuk Şarkıları Konseri,” ASÜ Genç Girişimciler Topluluğu’nun “Plates Etkinliği,” ASÜ Spor ve Sağlık Alanında İhtisaslaşma Koordinatörlüğü’nün “Yüzme Yarışması” ve “Atletizm Yarışması” ile tamamlandı. Bu yıl şenliklerin içeriğini tamamen öğrenci toplulukları oluşturdu. Etkinlik düzenlemenin ve organizasyonlarda görev almanın bir öğrenme biçimi olduğunu ve derslerdeki eğitimler kadar önem arz ettiğini dile getiren Rektör Prof. Dr. Yusuf Şahin, “Öğrencilerimizin akademik başarısı elbette çok önemli ama tek başına yeterli değil. Biz, her bir öğrencimizin kültür, sanat ve spor faaliyetleriyle de ilgili olmasını teşvik ediyor ve bunun için gerekli ortamları hazırlıyoruz. 2022 Bahar Şenlikleri bunun en somut örneklerinden birisidir. Öğrenci topluluklarımız bir araya geldi, program içeriklerini belirledi, hazırlıklarını yaptı ve başarıyla icra etti” dedi.

Rektör Şahin, açıklamasının son bölümünde, tüm etkinliklerin ciddi bir emekle hazırlandığına vurgu yaparak, “Başta kıymetli öğrencilerimiz olmak üzere, şenlik sürecine katkıda bulunan tüm çalışma arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz” dedi. (Haber Bülteni)

        

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası