banner
Eğitim

ASÜ’de yeni dekan atamaları yapıldı

aksaray Üniversitesi (asÜ) İktisadi ve İdari bilimler fakültesi (İİbf) ve eğitim fakültesi dekanlığına yeni atamalar yapıldı. gÜlİn tabakan, İİbf dekani oldu aksaray Üniversitesi, İİbf dekanlığına prof. dr. gülin tabakan atandı…

ASÜ’de yeni dekan atamaları yapıldı
banner

aksaray Üniversitesi (asÜ) İktisadi ve İdari bilimler fakültesi (İİbf) ve eğitim fakültesi dekanlığına yeni atamalar yapıldı.
gÜlİn tabakan,
İİbf dekani oldu
aksaray Üniversitesi, İİbf dekanlığına prof. dr. gülin tabakan atandı. atamanın ardından İİbf”de bir tören gerçekleştirildi ve prof. nafiz tok görevi prof. gülin tabakan”a devretti. fakülte çatısı altında yürütülen çalışmalara görev süresi boyunca prof. tok”un çok kıymetli katkılar sunduğunu belirten dekan tabakan, “hepimizin ortak gayesi üniversitemizi ve fakültemizi bugün bulunduğu noktadan daha ilerilere taşımak. el birliği içinde çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz” dedi. prof. nafiz tok da gülin tabakan”a yeni vazifesinde başarılar diledi.
eĞİtİm fakÜltesİ”ne
arzu doĞru atandi
aksaray Üniversitesi (asÜ) eğitim fakültesi dekanlığına prof. dr. arzu doğru atandı. doğru, fakültede düzenlenen törenin ardından görevine başladı.  eğitim fakültesi”nin asÜ”nün köklü birimlerinden birisi olduğunu ve güzel her çalışmanın devamı için çaba sarf edeceklerini ifade eden dekan doğru, görevi prof. dr. Özgül keleş”ten devraldı. akademik, sosyal ve kültürel çalışmaların ivmesini arttırmak ve kurumsal faaliyetlere mümkün olan en üst düzeyde katkı sunmak adına çalışacaklarını dile getiren prof. doğru, “görev süresi boyunca hocamız prof. Özgül keleş son derece değerli çalışmalar yaptı. kendisine çok teşekkür ediyoruz. biz de kurumumuzun gelişmesi adına gayretli biçimde çalışacağız” dedi. prof. keleş ise yeni görevinde prof. arzu doğru”ya başarı dileklerinde bulundu.  düzenlenen devir-teslim törenleri çiçek takdimiyle tamamlandı. (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası