banner
Eğitim

‘ASÜ’yü bilimsel, kültürel ve sanatsal bakımdan büyüteceğiz’

Rektör Prof. Dr. Alpay Arıbaş, Aksaray Üniversitesinin (ASÜ) bir yandan bilimsel diğer yandan kültürel ve sanatsal alanlarda daha yetkin bir üniversite olması için çalışacaklarını ifade etti. Aksaray Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu..

‘ASÜ’yü bilimsel, kültürel ve sanatsal bakımdan büyüteceğiz’
banner

Rektör Prof. Dr. Alpay Arıbaş, Aksaray Üniversitesinin (ASÜ) bir yandan bilimsel diğer yandan kültürel ve sanatsal alanlarda daha yetkin bir üniversite olması için çalışacaklarını ifade etti.

Aksaray Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu ve Hüseyin Altınsoy ile AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, Rektör Alpay Arıbaş’a tebrik ziyaretinde bulundu.

ASÜ’nün farklı alanlarda ciddi bir potansiyele sahip olduğunu, kurulduğu günden bu yana nitelikli bir ilerleyiş sergilediğini kaydeden Rektör Arıbaş, bunu geliştirmenin en temel hedefleri arasında olduğunu iletti. Bu ilerleyişin bir yanının bilimsel araştırmalar ve projeler diğer yanının ise kültürel ve sanatsal aktiviteler olduğuna işaret eden ASÜ Rektörü Arıbaş, “Devlet büyüklerimizin desteği; milletvekillerinin, yerel idarecilerin, kurum mensuplarının çalışmaları ve milletimizin duaları ile ASÜ hızlı şekilde büyüyor, gelişiyor. Üniversitemizde altyapı çalışmaları çok büyük oranda tamamlanmış durumda. Biz de zaman içinde hem altyapıya dair yapılması gereken çalışmaları yapacağız hem de Üniversitemizi bilimsel, kültürel ve sanatsal bakımdan çok daha gelişmiş bir noktaya taşıyacağız” dedi.

 

Aksaray Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu ve Hüseyin Altınsoy ile AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk de Rektör Alpay Arıbaş’a görevinin hayırlı olması dileklerinde bulundu. (Haber Bülteni)

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası