banner
Eğitim

Aydoğdu ASÜ kütüphanesini gezdi

ak parti aksaray milletvekili cengiz aydoğdu, şehrin en büyük kütüphanesi olan aksaray Üniversitesi (asÜ) kütüphanesini ziyaret etti.    rektör yardımcıları prof. dr. ayhan Özçifçi ve prof. dr. engin deligöz”le birlikte..

Aydoğdu ASÜ kütüphanesini gezdi
banner

ak parti aksaray milletvekili cengiz aydoğdu, şehrin en büyük kütüphanesi olan aksaray Üniversitesi (asÜ) kütüphanesini ziyaret etti. 
 
rektör yardımcıları prof. dr. ayhan Özçifçi ve prof. dr. engin deligöz”le birlikte yeni kütüphaneyi gezen milletvekili aydoğdu, gerek fiziki donanım, gerekse koleksiyon itibariyle kütüphanenin son derece etkileyici olduğunu belirtti. katalog tarama sistemi ile tekli ve çoklu çalışma odalarının kütüphanenin kullanımını daha etkin ve kolay hale getirdiğine dikkat çeken aydoğdu, öğrencilerle de sohbet etti ve kütüphanenin oluşmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.
 
asÜ kütüphane ve dokümantasyon daire başkanı elif abacı da bağış kampanyası ve koleksiyonun genişletilmesi çalışmalarına dair bilgiler aktardı. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası