banner
Eğitim

Ayva; ‘Engelliler konusu öncelikli bir konu olduğunu’

beyazay derneĞİ genel baŞkani asÜ”yÜ zİyaret ettİ türkiye beyazay derneği genel başkanı lokman ayva, aksaray Üniversitesi”ni (asÜ) ziyaret etti. Öncelikle asÜ engelsiz Öğrenci birimini ziyaret eden başkan ayva, burada verilen..

Ayva; ‘Engelliler konusu  öncelikli bir konu olduğunu’
banner

beyazay derneĞİ genel baŞkani asÜ”yÜ zİyaret ettİ
türkiye beyazay derneği genel başkanı lokman ayva, aksaray Üniversitesi”ni (asÜ) ziyaret etti.
Öncelikle asÜ engelsiz Öğrenci birimini ziyaret eden başkan ayva, burada verilen hizmetler hakkında birim koordinatörü doç.dr. emine fırat”tan bilgiler aldı. hizmetlerden çok etkilendiğini söyleyen başkan ayva, birimin gelecekte uluslararası bir yere sahip olabilecek potansiyeli olduğunu kaydetti. daha sonra beraberindeki heyetle rektörlüğe geçen başkan ayva, rektör yardımcısı prof.dr. ayhan Özçifçi ile görüştü. prof. Özçifçi, engelliler konusunun öncelikli bir konu olduğunu ve bu konuda türkiye”de iyi projeler üreten Üniversitelerden birisinin deasÜ olması için çalıştıklarını belirtti. daha sonra beyazay Öğrenci topluluğunun faaliyetleri ve asÜ”de engelliler adına yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alan başkan ayva, rektörprof. dr. yusuf Şahin başta olmak üzere; tüm yönetime yapılan çalışmalar ve gösterilen hassasiyetlerden dolayı teşekkür etti.
ziyaretlere türkiye beyazay derneği aksaray Şube başkanı doç.dr. mustafa kayıhan erbaş da katıldı. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası