banner
Esnaf

​Bu sezon en çok Aksaray haklı zayıflama ürünü tercih etti

aksaray turan baharat yetkilisi ramazan kuruöz sektör hakkında bilgiler verdi. kuruöz,kış dönemi olmasına rağmen işlerimiz iyi durumda.  aksaray turan baharat yetkilisi ramazan kuruöz sektör hakkında bilgiler verdi. kuruöz,kış dönemi olmasına..

​Bu sezon en çok Aksaray haklı zayıflama ürünü tercih etti
banner

aksaray turan baharat yetkilisi ramazan kuruöz sektör hakkında bilgiler verdi. kuruöz,kış dönemi olmasına rağmen işlerimiz iyi durumda. 
aksaray turan baharat yetkilisi ramazan kuruöz sektör hakkında bilgiler verdi. kuruöz,kış dönemi olmasına rağmen işlerimiz iyi durumda. aksaray haklının doğal ürünlere yılın 12 ayı ilgisi güzel.bu sezon en çok aksaray haklı zayıflama ürünü tercih etti. televizyon programlarının etkisi ile özellikle zayıflama ürünlerine rağbeti en üst seviyeye çıkardı.bay ve bayanlar kilolardan kurtulmak için doğal ürünleri tercih etti "dedi.
vatandaşlar ilaç yerine bitkisel ürünler tercih ediyor
havaların soğuması ile mevsimsel hastalıklara karşı önlem almaya çalışan vatandaşlar daha çok direnç arttırıcı bitkilere yöneldiğini belirten ramazan kuröz, ilaç kullanımı yerine bitki ve baharatlara yönelen vatandaşlar, bahar ve kış aylarında en sık rastlanan nezle, grip gibi hastalıklara karşı direnç artırıcı, bitkisel ilaçları tercih ediyor. en çok ıhlamur rağbet görüyor. havaların soğumasıyla özellikle ıhlamura rağbet olduğunu belirten kuruöz, şöyle devam etti: "kış mevsimine girerken vatandaşların bitki çaylarına talebi artıyor. daha çok da bağışıklığı güçlendirici bitkiler tercih ediliyor.zencefil ve zerdeçal bronşite, öksürüğe iyi geliyor fakat tadı iyi olduğu için ıhlamur daha çok tercih ediliyor. Öğretmen hastalığı olarak bilinen faranjite ada çayı iyi geliyor ve öğretmenler çok tercih ediyor. cemile sultan çayı adını verdiğimiz çayın içinde 49 çeşit baharat bulunuyor ve bağışıklık sistemini güçlendiriyor."dedi.foto-haber :ali furat

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası