banner
Eğitim

‘Çalışmalarımız artan bir ivmeyle devam edecek’

aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, eğitim, kültür, sanat, spor, şehirle ilişkiler ve akademik çalışmalar gibi geniş bir alanda yaptıkları tüm faaliyetlerin artan bir ivmeyle devam ettiğini söyledi…

‘Çalışmalarımız artan bir ivmeyle devam edecek’
banner

aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, eğitim, kültür, sanat, spor, şehirle ilişkiler ve akademik çalışmalar gibi geniş bir alanda yaptıkları tüm faaliyetlerin artan bir ivmeyle devam ettiğini söyledi.
kısa süre önce eğitim fakültesi dekanlığına atanan prof. dr. arzu doğru”ya tebrik ziyaretinde bulunan rektör Şahin, fakülte ve okulların rutin eğitim-öğretim ve akademik faaliyetlerin ötesinde, kültürel ve sosyal çalışmalara kendi ilgi alanları ekseninde önemli katkılar sunduğunu belirtti. eğitim fakültesi”nin de topluma dönük faaliyetlerin yoğun olarak gerçekleştirildiği bir birim olduğuna vurgu yapan Şahin, “tüm çalışmalar artan bir ivmeyle devam edecek. sayın dekanımızın çalışmalarımıza pozitif katkılar sunacağını biliyoruz. kendisine ve ekibine yeni görevinde başarılar diliyoruz. el birliği içinde iyi işleri arttırmaya devam edeceğiz” dedi.
dekan arzu doğru da rektör Şahin”e ziyareti münasebetiyle teşekkür ederek, kısa ve orta vade planlanan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.  (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası