banner
Siyaset

CHP’li Ertürk; ‘Hastanede ilaç sıkıntısı yaşanıyor’

aksaray eğitim araştırma hastanesinde ilaç ve serum sıkıntısı yaşandığını iddia eden chp aksaray İl başkanı ali abbas ertürk, vatandaşların mağdur olduğunu söyledi.  ertürk “aksaray”da serum ve ilaç sıkıntısı var ve..

CHP’li Ertürk; ‘Hastanede ilaç sıkıntısı yaşanıyor’
banner

aksaray eğitim araştırma hastanesinde ilaç ve serum sıkıntısı yaşandığını iddia eden chp aksaray İl başkanı ali abbas ertürk, vatandaşların mağdur olduğunu söyledi. 

ertürk “aksaray”da serum ve ilaç sıkıntısı var ve bu durum vatandaşlarımızı ciddi şekilde mağdur etmektedir.  tedavi için hastaneye gelen ve ilaç sıkıntısı nedeniyle yaşadıkları zorluklar konusunda bilgiler veren vatandaşlar serum ve ilaç olmadığını belirtiyor. eczacı birçok arkadaşımı aradım 800″e yakın ilaç kaleminde sıkıntı olduğunu bizlere söylediler. burada sağlık çalışanlarımız özverili bir şekilde kendini parçalayarak hizmet vermek istiyor ama serum yoksa ilaç yoksa o fedakâr çalışanlarımızın da maalesef yapabileceği bir şey kalmıyor. bu sıkıntının bir an önce çözülmesini istiyoruz. bir vatandaşımızın bu sıkıntıdan dolayı allah korusun başına bir felaket gelirse bu vebalin altından hiç kimse kalkamaz. hastanelerdeki sıkıntıları biliyoruz, araç gereç eksikliğinden ameliyat yapılmadığını biliyoruz. sürekli hastalarımızın başka illere sevk edilmek zorunda kaldığını biliyoruz. bir kez daha altını çizerek ‘bu hastanede yaşanan sıkıntıları çözün” diye yetkililere sesleniyoruz” şeklinde konuştu. (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası