banner
Gündem

Dijital çağ temalı sempozyumun hazırlıkları sürüyor

aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, dijital çağın pek çok fayda ile birlikte bir takım riskleri de barındırdığını, bireylerin ve özellikle de gençlerin bu hususta doğru bilgilendirilmelerinin son..

Dijital çağ temalı sempozyumun hazırlıkları sürüyor
banner

aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, dijital çağın pek çok fayda ile birlikte bir takım riskleri de barındırdığını, bireylerin ve özellikle de gençlerin bu hususta doğru bilgilendirilmelerinin son derece önemli olduğunu söyledi.

aksaray valiliği tarafından düzenlenecek olan “dijital çağda sosyal medya kullanımı ve İnternet bağımlılığı” konulu sempozyumun hazırlıkları devam ediyor. sempozyum düzenleme heyeti, rektör Şahin”i ziyaret etti. sürecin işleyişi, bilim kurulu çalışmaları ve oturum düzenlemelerine dair hazırlıkların istişare edildiği ziyarette kısa bir açıklama yapan Şahin; dijital çağ, internet ve sosyal medya kavramlarının hayatın bütününü etkileyen bir süreç olduğunu dile getirdi. bilgiye erişimi hızlandıran, katılımcılığı ön plana çıkaran ve anlamlandırma süreçlerine doğrudan tesir eden çağın pek çok faydayla birlikte bir takım riskler de barındırdığına dikkat çeken prof. Şahin, “karşımızda bambaşka bir dünya var ve yeni kavramlar oluşuyor. bu süreç işleri kolaylaştırmakla birlikte, doğru yönetilmediğinde riskler de içeriyor. bireylerin ve bilhassa gençlerin bu süreçleri doğru yönetmesine ve en ideal biçimde kullanmasına dair her çalışma çok önemli” dedi. yapılan kısa açıklamanın ardından sempozyum çalışmalarının detaylarına ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu.

sempozyum 15-16 mart 2022 tarihleri arasında, aksaray kültür merkezi”nde, üç oturumda düzenlenecek. program, aksaray genelindeki tüm ortaöğretim öğrencilerini kapsıyor. (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası