banner
Ekonomi

‘Dost Meclisi’ Hüseyin Altınsoy’u konuk etti

mÜstakİl sanayici ve İş adamları derneği (mÜsİad) aksaray Şube başkanlığının her ay üyelerine yönelik düzenlediği “dost meclisi” programının mart ayı toplantısına ak parti İl başkanı hüseyin altınsoy katıldı. herkesin sima..

‘Dost Meclisi’ Hüseyin Altınsoy’u konuk etti
banner

mÜstakİl sanayici ve İş adamları derneği (mÜsİad) aksaray Şube başkanlığının her ay üyelerine yönelik düzenlediği “dost meclisi” programının mart ayı toplantısına ak parti İl başkanı hüseyin altınsoy katıldı.
herkesin sima olarak tanıdık olduğunu ve gerçekten bir ‘dost meclisi” ortamı oluşturulduğunu dile getiren ak İl başkanı hüseyin altınsoy; sohbet havasında geçen programda mÜsİad üyelerinin şehre dair plan ve projelerini dinledi. amaçlarının birlik ve beraberlik içerisinde aksaray”ı bulunduğu noktadan daha ileriye taşımak olduğunu ifade eden altınsoy, bu noktada da istişare ve fikir alışverişlerini önemsediklerini belirtti.
toplantının tanışma, kaynaşma ve istişare amacı taşıdığını ifade eden mÜsİad aksaray Şube başkanı eyüp dağdaş; “gündeme dair konuları ve aksaray meselelerini görüşmek, sivil toplum örgütlerinin işlev ve sorumlulukları ile ilgili istişareler yapmak üzere mart ayı ‘dost meclisi” toplantımıza ak parti İl başkanı hüseyin altınsoy”u davet ettik. katılımlarından ötürü kendilerine teşekkür ediyorum.”dedi. foto-haber: oğuzhan demİray

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası