banner
Esnaf

Egzoz deyip geçmeyin

aksaray”da sanayi sitesinde 30 yıldır egzozculuk yaptığını söyleyen hızır acar; “araçların egzoz bakımının 6 ayda bir yapılması gerekir.” dedi. aksaray”da sanayi sitesinde 30 yıldır egzozculuk yaptığını söyleyen hızır acar; “araçların..

Egzoz deyip geçmeyin
banner

aksaray”da sanayi sitesinde 30 yıldır egzozculuk yaptığını söyleyen hızır acar; “araçların egzoz bakımının 6 ayda bir yapılması gerekir.” dedi.
aksaray”da sanayi sitesinde 30 yıldır egzozculuk yaptığını söyleyen hızır acar; “araçların egzoz bakımının 6 ayda bir yapılması gerekir.” dedi.
egzoz sistemindeki bozuklukların yakıt tüketimini olumsuz etkilediğini bildiren acar, “egzoz sistemin tıkanık olması, egzoz borusunun aşınması, susturucunun çürümesi gibi nedenler, olağan egzoz dolaşımını zorlaştırır. motor randımanını zorlaştırır. yakıt tüketimini arttırır. aşırı çevre kirliliğine neden olur. egzozun performans değerleri motorun performansına etkisini belirler. egzoz ömrü, gerçekte egzozun kalitesini ölçmek için iyi bir kriterdir. orijinal egzozla rahatça geçilebilen ses testlerinden orijinal olmayan egzozlarla geçilemez.” dedi.
“egzoz bakimi yakit tasarrufu saĞlar”
her makinede olduğu gibi taşıtların da uzun süre arızasız ve verimli çalışması için periyodik bakıma ihtiyacının olduğunu söyleyen hızır acar, “koruyucu bakımı, günlük, haftalık, aylık ve genel bakım şeklinde ele alıp, ona göre yapmakta yarar vardır. taşıtlarda gerektiği şekilde ve zamanında yapılan bakımla, mal ve can güvenliğinin yanında, ayarsızlıklar sonucu oluşan yakıt kaybı da önlenerek, yakıt tasarrufu sağlanmış olunur. yakıt tasarrufu, ulusal servetin tasarrufudur. araç sahibi vatandaşlarımız araçlarının en az altı ayda bir egzoz bakımını yaptırsınlar. çevre kirliliğini önlemenin yolu araçlarda egzoz bakımından geçer.” diye konuştu. haber-foto: ali furat

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası