banner
Esnaf

Ekran kırılmaları cep yakıyor

aksaray”da cep telefonu tamir ustası namık sarıdağ, telefon tamirinde büyük bir bölümün ekran kırılmaları tamirinden oluştuğunu aktardı. aksaray”da cep telefonu tamir ustası namık sarıdağ, telefon tamirinde büyük bir bölümün ekran..

Ekran kırılmaları cep yakıyor
banner

aksaray”da cep telefonu tamir ustası namık sarıdağ, telefon tamirinde büyük bir bölümün ekran kırılmaları tamirinden oluştuğunu aktardı.
aksaray”da cep telefonu tamir ustası namık sarıdağ, telefon tamirinde büyük bir bölümün ekran kırılmaları tamirinden oluştuğunu aktardı. sarıdağ, telefon fiyatlarının yükselmesi ile birlikte parçalarda da artış olduğunu ve bu tamiratın artık vatandaşların ceplerini yakmaya başladığını söyledi.
hayatımızın hemen hemen her alanında kullandığımız ve fiyatlarıyla cep yakan cep telefonları, şirketlerin garanti kapsamına almadığı ekranları yüzünden kullanıcıların korkulu rüyası haline geldi. kullanıcıların ellerinden düşürerek kırdıkları ya da çatlayan ekranlar, telefonu kullanılamaz hale getiriyor. camı kırılan telefona yeni bir ekran takmak ise, neredeyse yeni telefon parası ile kafa kafaya geliyor. telefon tamircisi namik sarıdağ, yaz-kış demeden her zaman cep telefonu ekranını düşürerek ya da başka şekilde kıran vatandaşların akınına uğradıklarını ve her gün 3-4 kişinin ekran kırılması yüzünden tamire geldiğini ifade etti.
ekran maliyeti çok yüksek
akıllı telefonların ve büyük ekranlı cihazların yaygınlaşmasının beraberinde getirdiği en büyük sorun, cihazların ekranlarındaki kırılma olarak göze çarpıyor. fiyatları yüksek olan cep telefonları, kırılan ekranlarıyla daha da külfetli bir hal alıyor. cep telefonlarının ekranını kıran vatandaşlar, yeni bir telefonun yarı parasını verdiğini belirten sarıdağ,” günümüzde akıllı telefonların ekranlarının büyümesi beraberinde ekran kırılmaları sorununu da getirdi. modeline ve markasına göre tamir ve fiyatlar cep yakabiliyor. en alt model cihazlarda 500 lira civarında, üst model cihazlarda bu tutar bin 500 liraya kadar çıkabilir.” ifadelerini kullandı.
kirilmaz cam ve kilif kullanin
cep telefonlarında sık görülen ekran kırılmasının önüne geçmek için kırılmaz cam vekılıf kullanılması gerektiğini bildiren namik sardağ, şunları söyledi: “telefonlarınıza mutlaka kırılmaz ekran camı ve arka kapak kılıfı takın. aksi taktirde düşmeler ve çizikler sonucu cihazların zarar görebilir. piyasada satılan 10 liralık kırılmaz camlar orijinal olmadığı için sert bir darbe alan telefonun ekranı yine kırılabilir. piyasada nano ekran koruyucu olarak bulunan ürünler aslında gerçekten kırılmaz özelliğe sahip ancak 40 ila 50 lira arasında değişen fiyatları yüzünden kimse tercih etmiyor. cep telefonu fiyatlarıyla yarışan ekran maliyetlerinden korunmak için telefonunuzu korumayı ihmal etmeyin.”diye konuştu. foto-haber: ali furat

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası