banner
Siyaset

‘Erdoğan liderliğinde kurtulacağız’

çeşitli ziyaretler gerçekleştiren ak parti aksaray İl başkanı hüseyin altınsoy, “esnafımızı, müteşebbisleri, yatırımcımızı faizden koruyacağız, vatandaşımızı yüksek kura, enflasyona ezdirmeyeceğiz. çeşitli manipülasyonlarla dolar kurunu akıldışı yükseltenlere en güzel cevabı verdik,..

‘Erdoğan liderliğinde kurtulacağız’
banner

çeşitli ziyaretler gerçekleştiren ak parti aksaray İl başkanı hüseyin altınsoy, “esnafımızı, müteşebbisleri, yatırımcımızı faizden koruyacağız, vatandaşımızı yüksek kura, enflasyona ezdirmeyeceğiz. çeşitli manipülasyonlarla dolar kurunu akıldışı yükseltenlere en güzel cevabı verdik, inşallah her geçen gün yansımalarını etiket fiyatlarında da göreceğiz” dedi.

‘yilmayacaĞiz, yorulmayacaĞiz”
cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan tarafından açıklanan yeni ekonomi modeli, vatandaşa bire bir anlatmak için sahada olduklarını ifade eden altınsoy; “yatırım, istihdam, üretim, ihracat ve büyüme odaklı yeni ekonomi modelimizi tüm halkımıza anlatıyoruz. İl teşkilatımızın tamamı bu eş zamanlı saha çalışmasına katılıyor. cumhurbaşkanımız sayın recep tayyip erdoğan”ın talimatları ile çalmadık kapı bırakmayacağız” dedi. İl merkezi başta olmak üzere tüm mahallelerde bilgilendirici broşürler dağıttıklarını aktaran altınsoy; “cumhurbaşkanımız recep tayyip erdoğan liderliğinde ülkemizi özellikle ekonomideki kıskaçtan kurtaracak, aziz milletimizin refahını, kalkınmayı, yatırım ve istihdamı önceleyen yeni ekonomik düzenlemeleri halkımıza anlatmak için sahadayız. 2023, 2053 ve 2073 hedeflerinden şaşmadan güçlü türkiye için daha çok çalışacağız. daha öncede dediğimiz gibi yılmayacağız, yorulmayacağız bu ülkenin menfaatleri için gece gündüz tüm teşkilatlarımız ile birlikte çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

‘yaparsa yİne erdoĞan yapar”
ziyaretlerde esnaf ve vatandaşların desteği ve takdiri ile karşılaştıklarını söyleyen altınsoy sözlerini şu ifadelerle noktaladı; “dolar 30 tl olacak diyerek felaket tellallığı yapanlar, şimdi nerede. kafalarını kuma gömseler de bizler onların asıl amacının ne olduğunu gördük. kur, faiz ve fiyat artışı üzerinden ülkemize milletimize oynanan oyunu görerek, durdurmayı başardık. İşçilerimizin, emeklilerimizin ve memurlarımızın maaşlarını ciddi anlamda arttırarak yanlarında olduğumuzu gösterdik. biz, bir ve beraber oldukça ülkemize hiç kimse pranga vuramayacak. gönüllerine dokunduğumuz her bir vatandaşımız cumhurbaşkanımıza olan güvenlerini ve sevgilerini ifade ettiler. yaparsa yine ak parti yapar dediler, çözerse yine recep tayyip erdoğan çözer dediler.” (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası