banner
Eğitim

Etkinliklerin sayısı ve çeşitliliği artıyor

aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, sosyal ve kültürel etkinlikler bakımından son derece verimli geçen eğitim-öğretim yılının ilk döneminin tamamlanmak üzere olduğunu, ikinci dönemde de yine pek çok..

Etkinliklerin sayısı ve çeşitliliği artıyor
banner

aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, sosyal ve kültürel etkinlikler bakımından son derece verimli geçen eğitim-öğretim yılının ilk döneminin tamamlanmak üzere olduğunu, ikinci dönemde de yine pek çok etkinlik planladıklarını söyledi.
 
asÜ diriliş Öğrenci topluluğu mensupları, rektör Şahin”i ziyarete etti. kampüsteki etkinliklerin merkezinde öğrenci topluluklarının olduğunu ve bunu desteklediklerini belirten Şahin, öğrencilerin bir araya gelerek çeşitli çalışmalar üretmelerinin, doğrudan ve dolaylı çıktılarının olduğunu söyledi. topluluk çalışmalarının hem kampüsteki etkinliklerin çeşitlenmesine, hem de öğrencilerin organizasyon bilgilerini geliştirmeye yardımcı olduğunu belirten Şahin, imkânlar çerçevesinde toplulukları desteklemeyi sürdüreceklerini vurguladı.
 
ziyaret, diriliş topluluğunun planladığı etkinliklerin istişare edilmesiyle tamamlandı. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası