banner
Esnaf

​Geçtiğimiz yıl Aksaray’da en çok simitçi dükkanı açıldı

aksaray”da geçtiğimiz yıl her köşe basına bir simitçi açıldığını belirten halil demirok, bu meslek benim baba mesleğim.yıllardır pastanelerde işçi olarak çalışıyorduk. daha sonra kendi işime açıp hizmet vermeye başladım.  aksaray”da..

​Geçtiğimiz yıl Aksaray’da en çok simitçi dükkanı açıldı
banner

aksaray”da geçtiğimiz yıl her köşe basına bir simitçi açıldığını belirten halil demirok, bu meslek benim baba mesleğim.yıllardır pastanelerde işçi olarak çalışıyorduk. daha sonra kendi işime açıp hizmet vermeye başladım. 
aksaray”da geçtiğimiz yıl her köşe basına bir simitçi açıldığını belirten halil demirok, bu meslek benim baba mesleğim.yıllardır pastanelerde işçi olarak çalışıyorduk. daha sonra kendi işime açıp hizmet vermeye başladım. İşletmemizde yaş pasta, kuru pasta ,tatlı ve simit çeşitlerini kendimiz imal edip satıyoruz. biz eski pastane usulü bir işletme açtık. simit ağılıklı bir işletme açtık.fiyatlar ise 1lira 3 lira arasında. İşlerimiz gayet iyi durumda. geçtiğimiz yıl genel olarak şehrimizde en çok simitçi dükkanı açıldı."dedi.
her kesimden talep var
son yılarda ilimizde  toplumun herkesinden  ilgi alaka olması simit ve kafe sektörüne ilgiyi artırdığını belirten demirok,daha önce sadece seyyar satıcılar ve belli fırınlarda satılan simit, yeni markaların öncülüğünde bir endüstriye dönüşüyor. modern, konforlu salonları ve ekonomik ürün seçenekleriyle simit zincirleri, girişimcilerden yoğun talep görüyor. bu yüzden işletme sayısında her geçen gün artıyor."dedi.
aksaray”a konforlu ve şık  mekanlar  çoğaldı
genelde şehrin her  bölgesinde  açılan simitçi dükkanları, bulundukları şehrin gözde semtlerinde kendilerine yer bulduklarını belirten demirok , açıldıkları ilk yıllarda sıradan bir kafe konseptinde olan simitçiler için şimdi “çağ atladılar” denilebilir. zira rahat koltukları, temiz masaları ve şık dekorasyonlarıyla son derece konforlu ve sıcak mekanlar haline geldiler. simit dükkanlarında simit ağırlıklı menülerin yanı sıra farklı yiyecekler de bulabiliyorsunuz. hatta her marka kendine has çeşitler geliştirmiş. ancak bir markanın hangi şubesine giderseniz gidin aynı standardı görebiliyorsunuz. yani yediğiniz simidin tadı değişmiyor. çünkü tek bir merkezde üretim yapıyorlar. tüm şubelerine de oradan gönderiyorlar."dedi.foto-haber : ali furat
 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası