banner
Esnaf

Gurbetçi otomobilini Aksaray’da tamir ettiriyor

çeşitli avrupa ülkelerinden ana vatanlarına izne gelen gurbetçilerin otomobillerini aksaray”da tamir ettirdiği öğrenildi.  çeşitli avrupa ülkelerinden ana vatanlarına izne gelen gurbetçilerin otomobillerini aksaray”da tamir ettirdiği öğrenildi. dora cam işletmecisi Şammaz..

Gurbetçi otomobilini Aksaray’da tamir ettiriyor
banner

çeşitli avrupa ülkelerinden ana vatanlarına izne gelen gurbetçilerin otomobillerini aksaray”da tamir ettirdiği öğrenildi. 
çeşitli avrupa ülkelerinden ana vatanlarına izne gelen gurbetçilerin otomobillerini aksaray”da tamir ettirdiği öğrenildi. dora cam işletmecisi Şammaz patır, avrupa ülkelerinde otomobil bakım ve tamirinde ücretlerin oldukça pahalı olduğunu söyledi. sanayide gurbetçi bereketi yavaş yavaş başladı. yurt dışında özellikle oto kaporta ve boya işlerini yaptırmanın maliyetinin çok yüksek olduğunu ifade eden patır , bu nedenle gurbetçi vatandaşların yaz aylarında izne geldiklerinde otomobillerinin tamir ve bakımlarını memleketlerinde yaptırdığını belirtti.
avrupa”da tamİr ve bakim oldukça yÜksek
aksaray”da her yerinde kendini yetiştirmiş usta ve sanatkarların sanayi sitelerinde mesleklerini icra ettiklerini ifade eden sammaz patır; şunları kaydetti: “”avrupa ülkelerinde bir otomobil belli bir yaşı geçtikten sonra veya kaza yaptıktan sonra kullanılmıyor. otomobil bakım hizmeti veren tamirhanelerde genellikle tamirin yanı sıra parça değiştirilmesinin tercih edildiğini biliyoruz. yani bir otomobilin çamurluğunda hafif bir çarpma varsa o parça komple değişiyor. tabi bunun da maliyeti yüksek oluyor. aksaray”da bir kazada tamamen dağılmış otomobil ustalarımızın hünerli ellerinde tamir edilerek kolaylıkla eski haline getirilebiliyor. günlük tamirhanemize 10-15 arası araç geliyor. bizde bu araçları tamir bakımı için sabah 8″de başlayıp gece geç saatlere kadar hizmet veriyoruz. sanayide gurbetçiden, tamirci, kaportacı, camcı, yıkamacı, lastikçi gibi tüm esnafımız bu yoğunluktan nasibini almaya başladı."
gurbetçİ sanayİ esnafindan memnun
hollanda”dan aksaray”a izine geldiğini belirten gurbetçi yakup yıldız, 25 yıldır her yaz tüm bakımlarını aksaray”da yaptırdığını ve buradaki ustalardan gayet memnun olduğunu belirtti. yıldız; ”hollanda tamir bakım fiyatları çok yüksek. ama burada fiyatlar gayet iyi durumda bizde onun için araçlarımızın tüm bakım işlerini memleketimizde yaptırıyoruz.” diye konuştu. foto-haber: ali furat

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası