banner
Gündem

Her açıdan iyi bir eğitim için…

ortakÖy”de ‘okul gÜvenlİĞİ” toplantisi gerçekleŞtİrİldİ aksaray”ın ortaköy ilçesinde öğrencilerin her açıdan iyi ve güvenilir bir eğitim alabilmeleri amacıyla ‘okul güvenliği” toplantısı gerçekleştirildi. toplantıda daha önce alınan güvenlik tedbirleri görüşülerek, okullarda..

Her açıdan iyi  bir eğitim için…
banner

ortakÖy”de ‘okul gÜvenlİĞİ” toplantisi gerçekleŞtİrİldİ

aksaray”ın ortaköy ilçesinde öğrencilerin her açıdan iyi ve güvenilir bir eğitim alabilmeleri amacıyla ‘okul güvenliği” toplantısı gerçekleştirildi.
toplantıda daha önce alınan güvenlik tedbirleri görüşülerek, okullarda bulunan kantinlerin sağlık ve hijyen kuralları doğrultusunda çalışması ve satış yapması konusunda denetlenmesi istendi. Özellikle bu konularda öğretmenlerin bilinçlendirilmesi amacıyla ortaköy sağlık müdürlüğü ile koordineli olarak tüm öğretmenlere ilkyardım eğitimi verilmesine karar verildi.
ayrıca toplantıda okul çevresinde alkol, uyuşturucu madde ve sigara satışının önlenmesi ayrıca ilgisiz şahısların uzaklaştırılması amacıyla gerekli denetimlerin yapılmasına değinildi.
okul güvenliği toplantısında: tüm okulların ilgili yönetmelik doğrultusunda yangın söndürme planlamalarını gözden geçirmesi, ilçe genelindeki tüm liselerdeki gerek kız gerekse erkek öğrencilerin rehber öğretmenler tarafından ‘kadına karşı şiddet” konusunda bilinçlendirilmesi, okul servislerinin güvenli bir şekilde taşıma yapması hususlarında gerekli değerlendirme ve planlamalar yapıldı.
çocukların ve öğrencilerin güvenliğinin en üst seviyede sağlanmaya çalışıldığını ifade eden ortaköy kaymakamı fatih görmüş, her açıdan iyi bir eğitim dönemi geçirilmesi için çaba sarf ettiklerini kaydetti.
okul güvenliği toplantısı; kaymakam fatih görmüŞ başkanlığında, İlçe emniyet müdürü, İlçe jandarma komutanı, İlçe milli eğitim müdürü, merkez mahalle muhtarları, İlçedeki tüm okulların müdürleri ve okul aile birliği başkanlarının katılımıyla ilçe öğretmenevinde gerçekleştirildi. haber: dilara çİftcİ
 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası