banner
Esnaf

​Her keseye göre tespih var

tesbih sevdalıları kültürpark fuar alında kurulan pazarda buluşuyor. koka, kehribar, oltu ve katalin gibi kaliteli tesbihlerin bulmak mümkün. pazardaki en pahalı tesbihin fiyatı ise 10 bin lira. tesbih sevdalıları kültürpark..

​Her keseye göre tespih var
banner

tesbih sevdalıları kültürpark fuar alında kurulan pazarda buluşuyor. koka, kehribar, oltu ve katalin gibi kaliteli tesbihlerin bulmak mümkün. pazardaki en pahalı tesbihin fiyatı ise 10 bin lira.
tesbih sevdalıları kültürpark fuar alında kurulan pazarda buluşuyor. koka, kehribar, oltu ve katalin gibi kaliteli tesbihlerin bulmak mümkün. pazardaki en pahalı tesbihin fiyatı ise 10 bin lira.
aksaray”da tespih tutkunlarının tespihçi molla olarak tanıdığı habib İlgin, kendi imalatı olan tespih çeşitleri ile koleksiyonculara birbirinden farklı modeller sunuyor.  çocukluğundan beri tespihlere ilgi duyduğunu ve iyi bir tespih koleksiyoncusu olduğunu ifade eden İlgin, koleksiyonculuktan ticarete uzayan tespih serüvenini anlattı. 6 yıldır ticaret ve imalat yaparak tespihte markalaştığını vurgulayan molla habib; “tespih çocukluğumdan beri ilgi duyduğum bir şey. ve bu ilgi beni gençlik yıllarımın ilk demlerinde koleksiyonculuğa götürdü. uzun yıllar tespih biriktirdim. çok farklı modelleri tedarik ettim. son 6 yıldır da ticaretini yapıyorum.  birebir kendi atölyemde ürettiğim tespihleri satışa sunuyorum. 6 yıl içerisinde de tespihe olan ilginin arttığını görüyorum. İlk başladığım günden bu güne sürekli talep artışı oldu. aksaray”da koleksiyonu olan sabit müşterilerim var. ve her geçen gün bir yeni koleksiyoncu daha tespih dünyasına adım atıyor.”dedi.
türkiye”nin her bölgesini tespih gönderiyoruz
tespihte sadece aksaray”la sınırlı kalmadığını dile getiren türkiye”nin birçok kentine ve yurt dışına toptan ürün gönderimi yaptığının atını çizen tespih duayeni habib İlgin; “her yerden müşterimiz var. türkiye”nin her köşesine ürün gönderiyoruz. yurt dışından da toptan talepte bulunan müşterilerimiz var. erzurum”a bile tespih gönderiyorum. oltu”nun çıktığı yerden tespih için beni arıyorlar. oradan sipariş alıyorum. allaha şükür hangi tespih elime değse tüm özelliklerini, yapı malzemelerini bilirim. bu çok farkı bir tutku.”diye konuştu.
kİŞİye Özel tespİh yaptirabİlİrsİnİz
tespih imalatının yanı sıra özel bakım isteyen tespihlerin bakımlarını, tamire ihtiyaç duyulan tespihlerin onarımını da yaptığını ifade eden habib İlgin; “biz imalathanemizde tespih noktasında müşterilerimizin her türlü ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz. kişiye özel tespihlerde üretiyoruz. siz yeter ki isteyin. talip sizden talebe cevap bizdin. Şuanda kültürpark teşhir ve ticaret fuar alanında ürünlerimizi sizlere sunuyoruz. bu işletmemize gelerek de tespih noktasında ne işiniz var ise halledebilirsiniz. İşletmemizde bukalemun kehribar, kehribar, oltu, koka, sedef, kedigözü, doğal taş, andız, oniks, hematit, kaplan gözü tespih türlerini bulabiliriniz. tespihle ilgili neye ihtiyacınız varsa, bilgi dahil 0542 599 7578 telefon numarasından bana ulaşabilirsiniz. amacımız tespih tutkunlarına en iyi şekilde hizmet vermektir.”dedi. foto-haber: ali furat

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası