banner
Eğitim

İletişim fakültesi öğrencilerinden anlamlı etkinlik

aksaray Üniversitesi (asÜ) İletişim fakültesi halkla İlişkiler 4″üncü sınıf öğrencileri ‘halkla İlişkiler uygulamaları” dersi kapsamında aksaray bakım ve rehabilitasyon merkezini ziyaret ederek 3 aralık dünya engelliler günü etkinliği düzenlendi. etkinlik..

İletişim fakültesi öğrencilerinden anlamlı etkinlik
banner

aksaray Üniversitesi (asÜ) İletişim fakültesi halkla İlişkiler 4″üncü sınıf öğrencileri ‘halkla İlişkiler uygulamaları” dersi kapsamında aksaray bakım ve rehabilitasyon merkezini ziyaret ederek 3 aralık dünya engelliler günü etkinliği düzenlendi. etkinlik kapsamında bakım merkezi sakinlerine tasavvuf musikisi, sema gösterisi ve ney dinletisi ile keyifli anlar yaşatılırken, günün sonunda pasta kesildi. asÜ ÖĞrencİlerİ engellİlerİn
gÖnÜllerİnde taht kurdu
aksaray Üniversitesi (asÜ) İletişim fakültesi halkla İlişkiler 4″üncü sınıf öğrencileri uygulamalı dersleri sahaya inerek daha işlevsel hale getiriyor. 

geleceğin halkla ilişkiler uygulayıcıları, özel ya da kamu kurum ve kuruluşlarında, kurumun gelişmesi için önerilerde bulunan, kurumun diğer şirketlerle ilişkisini dengede tutabilen, kurumu temsil eden ve kurum içi etkinlikler düzenleyerek motivasyon ortamı oluşturan mesleki bir unvan olan halkla ilişkiler uzmanlığını sahada öğreniyor.

zühal hoca ‘halkla İlişkiler uygulamaları” dersi kapsamında öğrencilerden sınıfça bir etkinlik ve sosyal sorumluluk projesi planlamalarını istedi. ders kapsamında bir etkinlik planlayan halkla İlişkiler 4″üncü sınıf öğrencileri, etkinliği anlamlı hale getirmek ve bir farkındalık ortamı oluşturmak adına 3 aralık dünya engelliler günü”nü seçti. bu kapsamda kurum arayışına giren öğrenciler aksaray bakım ve rehabilitasyon merkezine giderek hazırladıkları projeyi sundu. kurumun sosyal sorumluluk ilkesi kapsamında değerlendirilen proje anlamlı bulununca, öğrenciler etkinliği düzenlemek için hazırlıklarına başladı.

engelli bireylerin anlamlı bir gün geçirmelerini hedefleyerek proje tasarlayan öğrenciler;  tasavvuf musikisi eşliğinde sema gösterisi ve ney dinletisi ile onları neşelendirdi. farklı etkinliklerle engelli bireylerin kalplerinde taht kuran asÜ öğrencileri, günü pasta keserek noktaladı.

Öğrenciler, engellilerin daha huzurlu ve sağlıklı yaşam standartları içerisinde yaşamlarını sürdürebilmeleri için bakım evi yetkilileriyle bilgi paylaşımında bulundu. engellilerle buluşup birlikte vakit geçirme ve gözlem yapma imkânı bulan öğrenciler, bakım merkezinde kalanlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. (aksaray Üniversite İletişim fakültesi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası