banner
Esnaf

İndirimler ve kampanyalarla alışverişiniz eğlenceye dönüşüyor

Şik gÖrÜnmek İsteyen bay ve bayanlarin uĞrak noktasi aksaray kültür parksite alışveriş merkezi içerisinde faaliyet gösteren cazador ve mısspoem mağazası işletmecisi faruk pekmezci giyim mağazaları hakkında bilgiler verdi. pekmezci, “geride..

İndirimler ve kampanyalarla  alışverişiniz eğlenceye dönüşüyor
banner

Şik gÖrÜnmek İsteyen bay ve bayanlarin uĞrak noktasi
aksaray kültür parksite alışveriş merkezi içerisinde faaliyet gösteren cazador ve mısspoem mağazası işletmecisi faruk pekmezci giyim mağazaları hakkında bilgiler verdi. pekmezci, “geride bıraktığımız 2017 yılında işlerimiz gayet iyi geçti. 2018 yılında daha da iyi geçeğine inanıyoruz. Şu anda kış dönemindeyiz. kış dönemi genel olarak ilimizde koyu tonlar ağırlıklı olarak tercih ediliyor. İşletmemizde iki ürün alan müşterimize yüzde elli indirim fırsatımız var. mayıs ayı itibarı ile de yeni sezona merhaba diyeceğiz. İşletmemizde 250 lira ve üzerinde alışveriş yapan müşterilerimiz hediye çarkını çeviriyor ve 10 lira ile 100 lira arasında hediye ürün kazanıyor. "dedi.
‘ŞikliĞinizin altinda markamizin İmzasi olacak”
bu sezon sokak stilinde sıkça göreceğimiz parçalardan 2018 kış-İlkbahar trendlerini belirleyen bayan triko kazak ve bluzların, zamansız ve hiç vazgeçilmeyen üst giyim gruplarından biri olduğunu aktaran pekmezci, “bu yıl farklı kesimli ve modellere sahip trikolar cool chic kadınların ilk tercihi haline gelecek. cazador bayan trikolar ile şıklığınızı tescilleyeceksiniz. Şıklığınızın altında ise markamızın imzası olacak. bu sezon fırfır detaylı trikolar, altın metalik tonlamaların efsanevi görüntüleri ve taba renkli trikoların hakimiyeti modada yoğun bir biçimde hissedilecek. triko kazak bayanların bu kış kombinelerine ilham verecek.”diye konuştu.
2018 yili bayan trİko trendlerİ
çizgili desenler ve breton desenler bu kışın en trendy yüzeylerinden birisi olacağını belirten pekmezci; “bu yılın modası çizgili triko kazaklar; modern, enerjik ve neşeli bir görünüm sunacak. breton çizgili trikolar ise marin esintileri ile kış aylarında mis gibi deniz kokusunu şehrin sokaklarına taşıyacak. çizgili triko bluz ve kazaklar; skinny jean pantolonlar, kloş mini etekler, taytlar ve mom”s jean pantolon modelleri ile kombinlenebilecek. asimetrik çizgiler ise sade, asil ve minimalist kadınları kendilerine çekecek.  bu kış bol bol taba rengi trikolar giyeceğiz çünkü triko kazaklar, triko elbise ve triko bluzlarda bu sezon taba rengi ile acı kahve kombinleri ile sık sık karşılaşacağız.”dedi. foto -haber: ali furat 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası