banner
Sağlık

İNOVA’dan5 yıldızlı otel konforunda sağlık hizmeti

Özel inova hastanesi yetkilileri basın mensuplarına yeni açılan hastanelerini gezdirdi. Özel inova hastanesi yetkilileri basın mensuplarına yeni açılan hastanelerini gezdirdi. İnova hastanesi yönetim kurulu üyesi çapan aktaş; “aksaray”da bir ilk..

İNOVA’dan5 yıldızlı otel  konforunda sağlık hizmeti
banner

Özel inova hastanesi yetkilileri basın mensuplarına yeni açılan hastanelerini gezdirdi.
Özel inova hastanesi yetkilileri basın mensuplarına yeni açılan hastanelerini gezdirdi. İnova hastanesi yönetim kurulu üyesi çapan aktaş; “aksaray”da bir ilk olarak akıllı sistem ameliyathanemiz var. bu akıllı sistemin en önemli faydalarından biri ameliyathanedeki kalabalığı ortadan kaldırmasıdır. görüntüler her yere aktarılabiliyor. ameliyathanelerin steril olması gerekiyor, hocalarımız ameliyata uzaktan müdahale edebiliyorlar. cerrah içeride ne görüyorsa, ekran üzerinden aynı görüntüyü en uzak mesafede olan başka bir doktor da görebiliyorlar. tüm cihazlar sisteme entegre edilebiliyor, böylece tek bir tuş ile tüm operasyon rahatlıkla izlenebiliyor. sistemin hasta görüntü arşivi, hukuki sorumluluklar çerçevesinde güvenli bir şekilde arşivlenebiliyor.” dedi.
kalİte odakli bİr hİzmet vermeye baŞladik
fiyatların aksaray”daki diğer hastanelere eş değer olduğunu da aktaran aktaş; “tüm kurumlar ile anlaşmamız vardır. Özel şirketlerle ile anlaştıklarımız ve anlaşmak üzere olduklarımız var. muayene ve ameliyathane fiyatlarımız diğer özel hastanelerle aynıdır.  sözümüz kalite odaklı bir hizmettir ve amacımız sağlık hizmetlerine uygun fiyatlı erişim sağlamaktır.”diye konuştu.
randevu sistemini de anlatan aktaş; “randevu sistemi olarak ise şuan sadece telefon randevusu verebiliyoruz. ancak 1- 2 haftaya kadar ise internet ortamında da randevu vereceğiz. İnternet sitemizde çalışmalar devam ediyor.”dedi.
neden inova? sorusunu da cevaplandıran aktaş şöyle konuştu: “sözümüz kalite odaklı bir hizmettir ve amacımız sağlık hizmetlerine uygun fiyatlı erişim sağlamaktır. kesin tanı, son teknoloji, 24×7 ambulans hizmeti, steril ortam ve odalar, büyük ameliyatlar, kalifiyeli doktorlar, düzenli kontroller, güleryüzlü hizmet, aksaray”daki en iyi hastane, yeterli sağlık bilgisi olan bir hastaneyiz” dedi.
21 farklı branşta hizmet veriyoruz
verilen branş hizmetlerini de anlatan aktaş;” Özel bir hastanede ne olması gerekli ise bizler daha fazlasını düşünerek hastalarımıza daha kaliteli bir hizmet sunuyoruz. hastanemizde 21 bölüm vardır. bunlar ise;acil servis,çocuk sağlığı,göz hastalıkları,göz hastalıkları,  ağız ve diş sağlığı, dâhiliye, k.b.b, -plastik cerrahi , anestezi ve yoğun bakım , fizik tedavi ve rehabilitasyon, kadın doğum, psikoloji, beslenme ve diyet, genel cerrahi, kardiyoloji, Üroloji, beyin ve sinir cerrahisi, göğüs hastalıkları, nöroloji ,cildiye , yeni doğan yoğun bakım  ünitesi yer almaktadır.” dedi. foto-haber: erkan altuntaŞ
 
 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası