banner
Esnaf

​İnşaat sektörü estetik ve görünüm için alüminyum tercih ediyor

aksaray”da 20 yılıdır baba mesleğini sürdüren  mücahit konuk sektör hakkında bilgiler verdi.  aksaray”da 20 yılıdır baba mesleğini sürdüren  mücahit konuk sektör hakkında bilgiler verdi. konuk, hafifliğinin yanı sıra estetik ve..

​İnşaat sektörü estetik ve görünüm için alüminyum tercih ediyor
banner

aksaray”da 20 yılıdır baba mesleğini sürdüren  mücahit konuk sektör hakkında bilgiler verdi. 
aksaray”da 20 yılıdır baba mesleğini sürdüren  mücahit konuk sektör hakkında bilgiler verdi. konuk, hafifliğinin yanı sıra estetik ve modern görünümüyle de günümüz inşaat sektöründe yoğun olarak tercih edilen alüminyum; ısı ve elektrik iletkenliğinin yüksekliği ve kolay şekillenebilmesi sayesinde kullanıcısını birbirinden farklı avantajlarla buluşturuyoruz."dedi.
hafifliği, estetik ve modern görünümüyle de büyük beğeni topluyor
bugün, inşaat sektöründe yoğun olarak tercih edilen alüminyum, sınırsız geri dönüştürülebilen bir malzeme olmasıyla sürdürülebilir bir dünyaya katkı sağlamanın ötesinde; hafifliği, estetik ve modern görünümüyle de büyük beğeni topluyor. konvansiyonel inşaat malzemelerinin aksine, 650 santigrat derecenin üzerine çıkılmadıkça yanmayan ve erimeyen alüminyum, ısıya maruz kaldığı sürece herhangi bir duman veya zehirli gaz çıkışına sebep olmamasıyla avrupa yangın regülasyonlarına göre a1 sınıfı yapı malzemesi olarak tanımlanıyor.
binalar rengarenk alüminyumlar son yılların gözdesi oldu
alüminyum korkuluk, alüminyum giydirme cephe ve alüminyum kompozit üzerine binalar rengarenk alüminyumlar kullanıldığını belirten konuk, meslek sevgim ve sahip olduğum tecrübe bana farklı bakış açıları kazandırdı. daha önce korkuluklar; demir ve ağaçtan yapılıyordu.Şimdi ise bu işler alüminyuma döndü. İklim şartlarına daha dirençli olup, iç ve dış mekânlarda rahatlıkla kullanılabilir. solmaz ve kırılmaz özelliği ve görsel açıdan estetik oluşu son dönemde tercih edilmesine sebep oldu. İç dizayna önem veren büyük mağazalar, restoranlar ve otellerde kullanılan, maliyeti biraz yüksek bir üründür. kullandığımız ürün, 1. sınıf kalitededir. müşterilerimizin isteğine göre kişiye özel tasarımlarımızda pleksi korkuluk kullanıyoruz. 2017 yılına sektörde veremli bir yıl geçirdik.20 kişilik ekimizle aksaray”da önemli projelere imza atık her şey dana güzel bir aksaray için çalışıyoruz."dedi.foto-haber :ali furat

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası