banner
Siyaset

Küçükyılmaz, Aksaray’da

cumhurbaşkanlığı kurumsal İletişim daire başkanı mücahit küçükyılmaz ve kamu düzeni ve güvenliği müsteşar yrd. dr. murat yılmaz 18. dönem siyaset akademisi”ne katılarak ders verdi. Önce tarİhİ yezdİler gezdİler cumhurbaşkanlığı kurumsal..

Küçükyılmaz, Aksaray’da
banner

cumhurbaşkanlığı kurumsal İletişim daire başkanı mücahit küçükyılmaz ve kamu düzeni ve güvenliği müsteşar yrd. dr. murat yılmaz 18. dönem siyaset akademisi”ne katılarak ders verdi.
Önce tarİhİ yezdİler gezdİler
cumhurbaşkanlığı kurumsal İletişim daire başkanı mücahit küçükyılmaz, kamu düzeni ve güvenliği müsteşar yrd. dr. murat yılmaz 18. dönem siyaset akademisi dersi öncesiaksaray valisi aykut pekmez, ak parti aksaray milletvekili cengiz aydoğdu, belediye başkanı haluk Şahin yazgı ve siyaset akademisi dersine katılan partililer tarafından karşılandı.
karşılamanın ardından cumhurbaşkanlığı kurumsal İletişim daire başkanı mücahit küçükyılmaz, kamu düzeni ve güvenliği müsteşar yrd. dr. murat yılmaz aksaray belediyesini ziyaret etti.
ziyaretin ardından cumhurbaşkanlığı kurumsal İletişim daire başkanı mücahit küçükyılmaz, kamu düzeni ve güvenliği müsteşar yrd. dr. murat yılmaz, aksaray belediye başkanı haluk Şahin yazgı, siyaset akademisi dersine katılan partililer ile birlikte aksaray”ın tarihi yerleri olanulu cami, zinciriye medresesi, somuncu baba”nın kabrini ve somuncu baba külliyesini ziyaret edilerek başkan yazgı, tarafından heyete gezilen yerlerin tarihi hakkında bilgi verildi.
 programın sonunda belediye başkanı haluk Şahin yazgı tarafından cumhurbaşkanlığı kurumsal İletişim daire başkanı mücahit küçükyılmaz, kamu düzeni ve güvenliği müsteşar yrd. dr. murat yılmaz” a ulu cami ve eğri minare maketleri hediye edildi.
sİyaset akademİsİ 3. hafta derslerİ gerçekleŞtİrİldİ
18. dönem siyaset akademisi 3. hafta derslerine aksaray belediye başkanı haluk Şahin yazgı, kadın kolları başkanı ferhan polat ve ak parti İl teşkilatı ve 18. dönem siyaset akademisi kursiyerleri katıldı.
cumhurbaşkanlığı kurumsal İletişim daire başkanı mücahit küçükyılmaz ve kamu düzeni ve güvenliği müsteşar yrd. dr. murat yılmaz”ın anlatımıyla 18. dönem siyaset akademisi 3. hafta dersleri ak parti İl başkanlığında gerçekleştirildi.
18. dönem siyaset akademisi 3. hafta ilkdersini cumhurbaşkanlığı kurumsal İletişim daire başkanı mücahit küçükyılmaz” ın anlatımıyla siyasal İletişim anlatıldı.
18. dönem siyaset akademisi 3. hafta ikinci dersinikamu düzeni ve güvenliği müsteşar yrd. dr. murat yılmaz” ın anlatımıyla temel siyasal kavramlar ve İdeolojiler anlatıldı.
anlatımların ardından 18. dönem siyaset akademisi 3. hafta dersleri tamamlandı. (haber merkezi)
 
 
 
 
 
 
 
 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası