banner
Esnaf

Mutfak dolaplarınızı pamuklu bezle temizleyin

mutfak dolap kapaklarinda yÜzlerce model İle hİzmet verİyoruz evde mutfak bölümüne baktığımız zaman hanımefendilerin en çok zaman geçirdiği ve bu yüzden tasarımına, kullanım rahatlığına, kolay temizlenebilirliğine çok dikkat ettiği bir..

Mutfak dolaplarınızı  pamuklu bezle temizleyin
banner

mutfak dolap kapaklarinda yÜzlerce model İle hİzmet verİyoruz evde mutfak bölümüne baktığımız zaman hanımefendilerin en çok zaman geçirdiği ve bu yüzden tasarımına, kullanım rahatlığına, kolay temizlenebilirliğine çok dikkat ettiği bir alan görüyoruz. bu yüzden doğru bir seçim ile konforlu ve içinize sinen, keyifli zamanlar geçirebileceğiniz bir alan yaratabilirsiniz.
bakış kapak müşteri temsilcisi mahmut boran,bizim sattığımız ürünler fabrikasyon hazır ürünler fabrikada son sitem cihazlarla yaptırıyoruz. bu ürünler 10-15 yıl önce mobilyacılarımız tarafından o zamanki teknoloji ile yapılıyordu.Şimdi ise insanlar daha yüksek teknoloji gerektiren görüntü olarak daha parlak veya istediği her rengi bulabileceği desenli ahşap tarzı renkleri bulabileceğinden dolayı bunlar fabrikasyona dönüşmüş durumda. kapak seçimi için bilgi vermek gerekirse ,kapak seçimlerine baktığımız zaman özellikle mat vakum kapaklar çok dayanıklı ve uzun süre kullanıma elverişlidir. parlak ürünlere kıyasla daha az itina göstererek kullanılabilir. parlak olan ürünlerin kullanımı daha hassas kullanmayı gerektirmektedir. fiyatlar ise metresi 150 liradan başlıyor . mutfak dolap kapaklarına talep her yıl artıyor. türkiye”de son 10 yıldır hazır dolap kapakları tercih ediliyor. İşlerimiz bahar mevsimi ile açıldı.vatandaşların istediği model ve tarzlarda yüzlerce çeşit ile hizmet veriyoruz."dedi.
mutfak gibi evimizde çok aktif olarak kullandığımız ve sürekli temizlik gerektirdiğini belirten boran, mutfak kapaklarını temizlerken kesinlikle mutfak tezgahını, lavabosunu ve ocağını temizlediğiniz bezleri ve temizlik malzemelerini kullanamazsınız. çünkü buralarda kullandığınız bezler ve temizlik deterjanları aşındırma kabiliyeti olan ürünlerdir. kapaklarınızı, içinde partikül tanecikleri bulundurmayan sıvı deterjan ve penyeli, pamuklu tercihen mikrofiberbez kullanarak temizleyiniz. yüzeylere fazla basınç uygulamadan dairesel olmayan hareketlerle ve kapakta bir desen yönü varsa bu yönde çalışarak temizlik yapınız. foto-haber: ali furat

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası