banner
Eğitim

Öğrencilere 12D kısa metrajlı film gösterimi yapılıyor

aksaray toplum destekli polislik Şube müdürlüğü tarafından hazırlanan güvenli hayat ve güvenli gelecek İçin çocuk ve gençler sosyal koruma ve destek programı (çogep) ‘gönüllere dokunan mavi hayaller” projesi kapsamında görsel,..

Öğrencilere 12D kısa metrajlı film gösterimi yapılıyor
banner

aksaray toplum destekli polislik Şube müdürlüğü tarafından hazırlanan güvenli hayat ve güvenli gelecek İçin çocuk ve gençler sosyal koruma ve destek programı (çogep) ‘gönüllere dokunan mavi hayaller” projesi kapsamında görsel, eğitsel faaliyetle bilgilenmeleri, milli ve manevi değerleri benimsemeleri amacıyla polislik mesleği,
aksaray toplum destekli polislik Şube müdürlüğü tarafından hazırlanan güvenli hayat ve güvenli gelecek İçin çocuk ve gençler sosyal koruma ve destek programı (çogep) ‘gönüllere dokunan mavi hayaller” projesi kapsamında görsel, eğitsel faaliyetle bilgilenmeleri, milli ve manevi değerleri benimsemeleri amacıyla polislik mesleği, trafik ve çanakkale zaferi ile ilgili film gösterimi yapılıyor.
aksaray milli eğitim müdürlüğüne bağlı il merkezi ve ilçe merkezindeki okullarda 7 bin ilkokul öğrencisine yönelik 12 d kısa metrajlı eğitici-öğretici film gösterimi yapılmaya başladı.
bu kapsamda ilk olarak 24 eylül”de sultanhanı”da bulunan ilkokullarda yaklaşık 258 öğrenciye 12 d kısa metrajlı film gösterimi yapıldı. sarıyahşi, ağaçören, eskil İlçelerinde tamamlanan film gösterimi, ortaköy”de halen devam ediyor.
çogep “gönüllere dokunan mavi hayaller” projesi kapsamında yapılan 12 d kısa metrajlı film gösterimi aksaray milli eğitim müdürlüğüne bağlı İl merkezi ve İlçe merkezindeki okullarda devam edeceği bildirildi. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası