banner
Eğitim

Öğrencilerin gözünden

asÜ”lÜ ÖĞrencİler ‘sonbahar”da fotoĞraf” temasiyla kÜltÜr park”da çekİm yapti  aksaray Üniversitesi (asÜ) İletişim fakültesi halkla İlişkiler ve reklamcılık bölümü öğrencileri, sonbahar konulu fotoğraf çekimi için kültür park”ı tercih etti. halkla..

Öğrencilerin gözünden
banner

asÜ”lÜ ÖĞrencİler ‘sonbahar”da fotoĞraf” temasiyla kÜltÜr park”da çekİm yapti 

aksaray Üniversitesi (asÜ) İletişim fakültesi halkla İlişkiler ve reklamcılık bölümü öğrencileri, sonbahar konulu fotoğraf çekimi için kültür park”ı tercih etti.
halkla İlişkiler ve reklamcılık 2″inci sınıf öğrencileri, temel fotoğrafçılık dersi kapsamında sonbahar konulu fotoğraf çekimi için kültür park içerisinde uygulama yaptı.
Öğretim görevlisi oğuzhan demiray nezaretinde kültür park”ta fotoğraf çekimi yapan öğrenciler, alan derinliği, kompozisyon, İso, diyafram ve enstantane değerlerinin ayarlanması ve uygulanması konularında çalıştı. kültür park”ın eşsiz son bahar manzaraları da öğrencilerin kadrajlarına yansıdı.
Öğr. gör. demiray, temel fotoğrafçılık dersini halkla İlişkiler ve reklamcılık 2″inci sınıf öğrencilerine uygulamalı olarak anlattı. bazı derslerin teorikte kalmaması gerektiğini ifade eden demiray, sahaya çıkmanın ve bilgilerin pratiğe dökülmesinin önemine vurgu yaptı.
kültür park”ta uygulamalı gerçekleştirilen derste; objelerin kadraja yerleştirilerek kompozisyon oluşturulması, İso dengesinin ve ışığın kontrolünün en iyi şekilde sağlanması, hareket halendeki bir cismi iyi bir şekilde yakalamak içinde enstantane değerlerinin yükseltilmesi, diyafram ayarları ile fotoğraftaki netlik ve flu bölümlerin ayarlanması, alan derinliği oluşturulması hakkında bilgiler verildi. foto-haber:dilara çİftçİ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası